Drum expres în județul Satu Mare! Leagă România de Ungaria, prin Oar


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a primit trei oferte pentru drumul expres care urmează să lege Satu Mare, via Oar, de drumul de expres M49 din Ungaria, titrează Economica.net. Tronsonul face parte din Autostrada Nordului, cea care va asigura legătura județelor din nord-vestul țării cu infrastructura de mare viteză din Europa Centrală și de Vest. 

Search Corporation, Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingeneria Integrata – Eurocerad și Asocierea Explan – Atelier RVD – Cadsil au depus oferte pentru drumul expres Satu Mare – Oar, titrează Economica.net. 

Este vorba despre segementul care va asigura legătura cu drumul expres M49 din Ungaria și face parte din proiectul autostrăzii Nordului, transformată, cel puțin pe hârtie, în drum de mare viteză.

Finanțarea, care, potrivit licitației, ar putea ajunge până la 5,57 milioane de lei, fără TVA, se va face prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingeneria Integrata – Eurocerad și cei de la Search Corporation au depus oferte și pentru alte drumuri expres din țară. În vară, ambele au participat și la licitațiile pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice pentru Drumului Expres Constanța – Tulcea, Drumului Expres Brăila (Jijila) – Tulcea (Cataloi), Drumului Expres Buzău – Brăila.Fii primul care comentează! despre "Drum expres în județul Satu Mare! Leagă România de Ungaria, prin Oar"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre autostrada Nordului
“Autostrada Nordului” se oprește la Baia Mare. Sătmărenii, ”uitați” la licitație

Închide