După tâlhărie calificată, eroul Romeo Kulcsar este acuzat de noi fapte ilegale


Conducerea orașului Tășnad a reacționat după ce tășnădeanul Cristian Irimuș a acuzat faptul că administrația locală nu i-a eliberat lui Romeo Kulcsar autorizația de funcționare pentru un bar, fapt care l-ar fi împins să comită acea tâlhărie calificată. Și asta, pentru a face rost de bani, care să îi permită să rămână în Tășnad alături de mama sa.

Edilii din Tășnad reacționează și susțin că Romeo Kulcsar nu a depus nicio solicitare, lăsând să se înțeleagă că a încercat să-și autorizeze barul prin interpuși.

Mai mult, lucru și mai grav, cei din cnducerea Primăriei Tășnad îl acuză pe Romeo Kulcsar și pe Cristian Irimuș că ar fi încercat să pună presiuni pe unii angajați ai administrației locale, în sensul de a le elibera mai repede eventuala autorizație de funcționare.

Redăm mai jos comunicatul Primăriei Tășnad:

”Dl. Romeo Kulcsar nu are nicio solicitare înregistrată la Primăria Orașului Tășnad, nici ca persoană fizică, nici ca persoană juridică (II, PFA, societate comercială în care să fie implicat ca asociat, administrator sau împuternicit);

Dl Romeo Kulcsar, cu Dl Cristian Irimuș, au încercat să pună presiuni angajaților primăriei pentru eliberarea cu celeritate a unei autorizații de funcționare pentru o societate comercială care să administreze un local/bar. Această societate a depus cerere de autorizare în data de 13.03.2019, pentru care a primit răspuns scris în data de 29.03.2019, după verificările efectuate la dosarul de autorizare depus și în teren/punctul de lucru (efectuat în 22.03.2019).

Notă: în data de 20.03.2019 Dl Irimuș a fost informat de către Compartimentul comercial că Dl Romeo Kulcsar nu are depusă nicio cerere la Primăria Tășnad”.


Tășnădeanul Cristian Irimuș, un apropiat al lui Romeo Kulcsar, îi ia apărarea și spune că aceasta a fost împins spre gestul său de a jefui un magazin tocmai de lipsa de perspective și de birocrația excesivă. 

”Contractul de închiriere a localului este pe numele lui Romeo! Acesta a investit în bar în speranța că va primi ușor și legal autorizația de la dumneavoastră! Dar apoi au început jocurile… O doamnă cu măsurătorile dădea 78 metri pătrați, altul 100, și tot așa! Un om uită să depună dosarul, altul îl pierdea! Până când bănuții s-au dus, iar Romeo a rămas cu investiția! Acel local are trei autorizații! Una pe Raul, alta pe MCA și una pe Pali! Ciudat… în fine! Toți trei sunt administratori și au primit hârtie de la Primărie pentru a plăti reînoirea! Cum e posibil așa ceva? Probabil pe premiza: “nu-i prost care cere, ci cel care dă!”

Romeo nu a vrut să apară în acte tocmai din cauza birocrației pe care o aveți în Primărie! Așa că a ales sa se înțeleagă cu Raul (să fie parteneri, iar acesta având deja autorizația acceptată, trebuia doar reînoită!) acesta păatind jumătate din investiție și să meargă mai departe împreună! Romeo probabil ar fi fost angajatul localului, dacă se primea autorizația bine-nteles. De aici până la a induce în eroare lumea cu astfel de afirmații… E mult! Păcat că nu recunoașteți incompetența sau rea voința unor angajati! Pe toate autorizațiile locale fiind de 78 metri pătrați! Nu știu cum la ultima verificare s-a ajuns la 100 metri! O fi crescut de la ploaie… Ce-i drept e Primăvară, toate înfloresc! O zi bună!”, este răspunsul lui Irimuș pe pagina de Facebook a Primăriei Tășnad.

 Fii primul care comentează! despre "După tâlhărie calificată, eroul Romeo Kulcsar este acuzat de noi fapte ilegale"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Tășnad
Conducerea Primăriei Tășnad, mesaje ironice după arestarea eroului Romeo Kulcsar

Închide