Electrolux: “Suntem preocupați de confortul emoțional” al angajaților. Compania oferă consiliere

Compania Electrolux se declară preocupată de confortul emoțional al angajaților. Pentru asta, spun cei de la Electrolux, cei care trec prin momente dificile pot să apeleze la un consilier. Oferta este valabilă nu doar pentru angajații care au rămas în fabrică, ci și pentru cei care sunt în grevă.

Redăm în continuare declarația integrală transmisă de Electrolux:

“Cu privire la situația actuală a fabricii Electrolux din Satu Mare, dorim să precizăm încă o dată, că prioritatea noastră a fost, este și va fi întotdeauna bunăstarea,  siguranța și confortul angajaților noștri, atât a celor care lucrează zilnic în fabrică, cât și a celor care sunt în prezent în grevă.

Suntem pe deplin conștienți de faptul că este o perioadă dificilă pentru cei care se află în grevă și suntem preocupați de confortul lor emoțional. În același timp, dorim să le mulțumim tuturor angajaților din fabrică pentru răbdare, devotament și implicare, dar și pentru eforturile depuse pentru buna funcționare a fabricii în acest context dificil.

Confortul emoțional al tuturor angajaților noștri este foarte important pentru noi, de aceea, dorim să ne oferim sprijinul, atât angajaților din fabrică, cât și celor aflați în grevă, prin facilitarea unui serviciu de consiliere, pentru a reduce impactul negativ al acestor momente dificile asupra vieții personale sau profesionale a angajaților Electrolux. Aceștia pot apela la acest serviciu de consiliere ori de câte ori simt că au nevoie de sfaturi și suport în aceste momente de stres emoțional. Ei pot sta de vorbă cu specialiști cu experiență în domeniu pentru a identifica împreună cele mai bune soluții pentru situația lor, discuțiile fiind confidențiale. Specialiștii în coaching și consiliere vor fi la dispoziția lor zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 – 22:00, la numărul de telefon 0799.407.207. Apelul este netaxabil.

În același timp, suntem în continuare deschiși să comunicăm cu liderii de sindicat, astfel încât, să putem ajunge împreună la un acord final.”

1 Comment on "Electrolux: “Suntem preocupați de confortul emoțional” al angajaților. Compania oferă consiliere"

  1. Câtă ipocrizie!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre consiliere, Electrolux, grevă
FOTO. Sătmărenii protestează în București. Pichetează Ministerul Transporturilor. Care sunt revendicările

Închide