FOTO. Cum ar putea arăta cartierul Ceetrus Satu Mare. Design modern și accent pe spații verzi

Proiectul imobiliar de la Satu Mare nu este singurul derulat de cei de la Ceetrus. Pe lista investițiilor imobiliare se află și Brașovul, acolo unde pe fosta platformă Tractorul, împreună cu cei de la Kasper Development, este în construcție un modern ansamblu rezidențial. Potrivit informațiilor PresaSM, proiectul de la Satu Mare va asemănător cu cel din Brașov, dar va fi adaptat specificului local.

Planul urbanistic zonal pentru apartamentele pe care cei de la Ceetrus vor să le construiască la Satu Mare este în dezbatere publică, semn că investitorii imobiliari se grăbesc să obțină documentele necesare deschiderii șantierului.

Potrivit declarațiilor făcute în urmă cu câteva săptămâni, Ceetrus își propune construcția a 300 de apartamente pe cele aproximativ cinci hectare de teren de pe Drumul Careiului. Iar noile imobile, cu regim de înălțime de P+4, vor veni la pachet cu spații pentru servicii medicale, de cultură și învățământ, se mai arată în documentația depusă.

Potrivit informațiilor PresaSM, proiectul de la Satu Mare va fi asemănător cu cel de la Brașov, dar investitorii își doresc ca el să fie adaptat specificului zonal și necesităților sătmărenilor.

Cum ar putea arăta proiectul Ceetrus de la Satu Mare

Cei de la Ceetrus mai au în derulare un proiect similar, în Brașov, pe fosta platformă Tractorul. Împreună cu cei de la Kasper Development, investitorii au demarat procedurile în 2016, iar până la finalul anului în curs, potrivit managerului general, vor fi predate 1.500 de apartamente, cu alte 500 până în 2020.

Proiectul de la Brașov este de o anvergură mult mai mare, iar Coresi Avantgarden se anunță a fi unul dintre cele mai mari și mai moderne cartiere rezidențiale. Spațiile comune sunt gândite în așa fel încât să ofere alei generoase pentru pietoni, garantând în același timp și locurile de parcare, iar blocurile sunt separate de ample spații verzi.

“Atuurile proiectului sunt conferite de suprafața mare a terenului alocat pentru o dezvoltare armonioasă și unitară, blocuri cu regim mediu de înălțime, arhitectură modernă, spații verzi generoase alocate în complex, intimitate, loc de parcare inclus, boxă de depozitare pentru fiecare apartament și locuri de joacă pentru copii”, spune despre proiect cei de la Kasper Development.

Apartamente diverse, de la studio la penthouse

Ceetrus nu a precizat până acum despre ce fel de apartamente este vorba în imobilele de la Satu Mare, dar investiția de la Brașov beneficiază de spații locative diverse, de la apartamentele tip studio, la cele cu două sau trei camere și penthouse-uri.

Apartamentele tip studio sunt cele mai mici, cu suprafețe cuprinse între 45 și 42 mp, dar vin la pachet cu o terasă de 3,42 mp, loc de parcare și boxă. Apartamentele de 2 camere dispun de o suprafață utilă de minim 51 mp la care se adaugă terasa, iar dezvoltatorii spun că sunt perfecte pentru tinerele familii, dar și pentu cei care doresc să facă investiții imobiliare. 

Apartamentele cu trei camere sunt mult mai generoase, cu o suprafață utilă de peste 70 mp, ajungând până la peste 88 mp, iar prețul include boxă de depozitare și loc de parcare.

Design-ul apartamentelor, indiferent că este vorba despre cele studio sau cele cu trei camere, este unul modern, prevăzut cu spații pentru depozitare și se axează pe planuri deschise, cu acces facil de la încăpere la alta.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Cum ar putea arăta cartierul Ceetrus Satu Mare. Design modern și accent pe spații verzi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Auchan
FOTO. Ceetrus se grăbește să construiască un cartier pe Drumul Careiului, lângă Auchan

Închide