FOTO. Familia Kajtar (7 copii) s-a mutat în casa nouă! Vechiul domiciliu este scrum

Familia Kajtar s-a mutat în noua lor casă. Părinții și cei șase copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului la începutul lunii februarie, după ce un incendiu le-a mistuit într-o dimineață locuința. O campanie de strângere de fonduri a fost demarată, iar sătmărenii s-au arătat deosebit de inimoși reușind să adune banii necesari achiziționării și reabilitării unei noi case. 

La începutul lunii februarie, într-o zi de sâmbătă, în jurul orei 06:00 dimineața, 13 pompieri se luptau cu flăcările care au cuprins o casă de locuit din Tătărești. Salvați din flăcări au fost părinții și șase din cei șapte copii ai cuplului.

Din imobilul pe care familia Kajtar îl numea acasă au rămas doar zidurile, totul a fost misuit de flăcările pornite de la un scurtcircuit.

Comunitatea locală a fost prima care a reacționat și a demarat o campanie de strângere de fonduri. Ulterior, campaniei li s-au alăturat și Marcela Papici și Gașca Zurli. Inițiatorii au făcut apel la sătmăreni, iar aceștia s-au dovedit a fi deosebit de mișcați de soarta părinților și a celor șapte copii (patru fete de 2 ani și jumătate, 5 ani, 10 ani, 18 ani și 3 băieți de 13 ani, 14 ani și 16 ani).

Casaoamenilorbuni, o campanie de succes

Recent, Marcela Papici, cea care a pus bazele campaniei de strângere de fonduri Casaoamenilorbuni a anunțat că familia Kajtar s-a mutat în noua lor locuință, cumpărată, modernizată și pusă la punct grație donațiilor în bani și produse venite din partea oamenilor cu inimă mare.

Pentru transparență, Marcela Papici a postat pe pagina sa de socializare toate etapele campaniei de strângere de fonduri. De la donația pe care cei de la Gașca Zurli au făcut-o pentru achiziționarea casei, la produsele care au fost oferite cadou de firme și persoane fizice din Satu Mare. Și pompierii, cei care au văzut cu ochii lor dezastrul prin care a trecut familia s-au alăturat și ei campaniei dând o mână de ajutor familiei pentru ca viața lor să revină la normal.


Fii primul care comentează! despre "FOTO. Familia Kajtar (7 copii) s-a mutat în casa nouă! Vechiul domiciliu este scrum"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre campanie umanitară, Marcela Papici
FOTO. Pompierii sătmăreni, donație din suflet în cadrul campaniei #șitupoți

Închide