Mulțumim, Mirela și Gașca Zurli! 5.000 de euro pentru familia (7 copii) rămasă fără casă

Gest de mare omenie al sătmăreancei Mirela Retegan, coordonatoarea proiectului Gașca Zurli, care a decis să doneze 5.000 de euro pentru familia din Tătărești, care a rămas fără casă în urma unui incendiu devastator. Banii au fost strânși în urma a două spectacole care vor avea loc în municipiul Satu Mare, duminică, 3 martie 2019. Toate biletele au fost vândute în timp record!

”Mă pregătesc pentru Satu Mare. Ne tinem promisiunea: două spectacole si banii ramasi dupa plata tuturor taxelor, se duc către #casaoamenilorbuni. Le-am promis copiilor că până la 1 martie vor avea o casă noua. Maine e 1 martie. Misiune indeplinită!”, a transmis Mirela Retegan pe Facebook.

Dramă în localitatea Tătărești, județul Satu Mare. În data de 2 februarie, în jurul orei 06.00, a izbucnit un incendiu la locuința unei familii cu șapte copii. Incendiul a izbucnit de la un scurt-circuit electric, iar părinții au reușit să îi salveze pe toți copiii. Din păcate, nu au mai putut salva nimic altceva, toată agoniseala fiind făcută scrum.

Prin grija autorităților și comunității locale, familia a fost mutată de urgență într-o clădire în care funcționa fosta farmacie. Oamenii de bine le-au dus saltele, obiecte de mobilier, o sobă pentru a se încălzi și a-și prepara mâncarea, haine, respectiv alimente neperisabile.

Părinții și cei șapte copii (patru fete de 2 ani și jumătate, 5 ani, 10 ani, 18 ani și 3 băieți de 13 ani, 14 ani și 16 ani) au nevoie de sprijinul întregii comunități județene. Marcela Papici și părintele Florin Libotean au făcut eforturi supraomenești și au reușit să strângă banii necesari pentru cumpărarea unei case noi.

Fii primul care comentează! despre "Mulțumim, Mirela și Gașca Zurli! 5.000 de euro pentru familia (7 copii) rămasă fără casă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.