FOTO. Fostul șef al Poliției își face un centru comercial în centrul Sătmarului! Și un ”cartier”

Un fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare și fost șef al Corpului de control al prefectului Radu Bud, pe numele său Alexandru Molnar, nu își ridică un hotel în inima municipiului Satu Mare. Acum vrea să construiască un centru comercial. Mai exact, pe terenul pe care în prezent funcționează stația de autobuze, chiar între Podul Decebal și Administrația Județeană a Finanțelor Publice.

”Pe terenul situat în zona centrală a intravilanului municipiului Satu Mare, pe o suprafață totală de 2.519 mp, beneficiarii Molnar Alexandru și Molnar Viorica intenționează realizarea investiției: Construire spații comerciale în Piața Romană. Amplasamentul studiat a fost reglementat printr-un PUZ aprobat cu HCL 188/29.09.2016, cu funcțiunea de instituții și servicii/hotel. PUZ-ul respectiv are valabilitate de 7 ani. Propunerea prezentată respectă funcțiunea aprobată de Instituții și Servicii, dar se propune schimbarea destinației din turism în categoria de comerț și se propune modificarea indicatorilor urbanistici prin modificarea regimului de înălțime aprobat”, se arată într-un document obținut de PresaSM.

Hotelul inițial urma să aibă ȘASE etaje și ar fi dominat întreaga zonă. Inițial, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Satu Mare, imobilul ar fi fost prevăzut cu OPT etaje.

Își face și un ”cartier”

Același fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare își ridică un sat de vacanță în municipiul Satu Mare. Și nu oriunde, ci pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în apropierea viitoarei centuri a municipiului reședință de județ.

Investiția se va întinde pe o suprafață de 40.593 de metri pătrați, iar 40% din teren va fi ocupată de construcții. Respectiv spații de cazare, spații administrative, spații de servire a mesei, spații de recreere.2 Comments on "FOTO. Fostul șef al Poliției își face un centru comercial în centrul Sătmarului! Și un ”cartier”"

  1. Ar fi important de stiut cum a intrat acest om in posesia terenurilor si cladirilor din municipiul Satu Mare…Exista cineva cu sange-n instalatie sa solicite o verificare?

    View Comment
  2. Cu siguranta nu va misca nimeni un deget pentru a verifica felul in care a intrat acest om in posesia terenurilor si mai ales sumele de bani cu care vor fi initiate aceste lucrari.La noi pentru unii se poate orice pentru altii NIMIC!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Un medic din Carei a restituit ”plicul” unei bătrâne: ”Nu aveți venit mai mare ca și mine”

Închide