FOTO. Grădina Romei, în reabilitare. Ce planuri are Primăria

Grădina Romei intră în reabilitare, anunță autoritățile locale. Prima dată se vor pune pavajele și bordurile pe alei, iar la final va fi înlocuit și gardul care împrejmuiește Grădina.

Primăria municipiului Satu Mare anunță începerea lucrărilor de reabilitare în Grădina Romei. Pentru început se pun pavajele și bordurile pe alei, iar apoi va fi înlocuit mobilierul urban.

“Reabilitarea și modernizarea spațiilor publice reprezintă o prioritate pentru conducerea Primăriei și în 2019! Cea mai importantă zonă de petrecere a timpului liber, parcul Grădina Romei, a intrat în reabilitare. În prezent se pun pavajul și bordurile pe alei, după care urmează să fie înlocuit și mobilierul urban. De asemenea, se va înlocui gardul care împrejmuiește Grădina, astfel că, va fi revitalizată întreagă zonă,” anunță autoritățile locale.

Primăria municipiului a anunțat încă de anul trecut că reabilitarea și modernizarea zonelor verzi din oraș va fi o prioritate. Mai multe parcuri au fost reamenajate și anul trecut.

În bugetul pentru 2019, Primăria municipiului a anunțat proiecte pentru modernizarea Grădinii, dar și pentru realizarea unei uzine de joacă. Peste 200.000 de lei sunt prevăzuți în bugetul din 2019 pentru cele două obiective.1 Comment on "FOTO. Grădina Romei, în reabilitare. Ce planuri are Primăria"

  1. Uncetatean | aprilie 24, 2019 at 00:34 |

    Degeaba “rujați” parcul daca nu scapati de ciori.Este o mizerie de nedescris, fiind imposibil sa te plimbi fara a fi “bombardat” de excremente.Cel mai frumos parc care din pacate nu poate fi vizitat..

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grădina Romei, municipiul Satu Mare
FOTO. Castori la Satu Mare? Trunchiuri de copaci de pe malul Someșului, “ronțăite”

Închide