FOTO. Iluminat public pe LED în Carpați I, II și Micro 17! Modernizare de amploare

Primăria Municipiului Satu Mare a finalizat un proiect ambițios pentru extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în 25 de locații, curți interioare și parcări din cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II. Extinderea reţelei de iluminat stradal a fost făcută atât în parcările recent amenajate, dar și în curțile interioare care urmează să fie modernizate.

Marți, 20 noiembrie, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba, alături de specialiștii din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și reprezentanții firmei care au efectuat lucrările, au realizat recepția lucrărilor desfășurate în cele 25 de locații.

”Prin acest proiect au fost montați 413 stâlpi și 464 de corpuri noi de iluminat Philips, cel mai mare producător mondial de corpuri de iluminat de înalta performanță cu LED-uri. Investim în modernizarea iluminatului stradal, care va conduce la creşterea siguranţei publice în oraşul nostru, precum şi la reducerea cu 77% a consumului de energie electrică. Vom continua să investim pentru extinderea și modernizarea iluminatului public și în alte zone din oraș!”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare a mai depus în cadrul Programului Operațional Regional 4 proiecte pentru reabilitarea energetică a sistemului de iluminat cu o valoare de 4 milioane de euro.

1 Comment on "FOTO. Iluminat public pe LED în Carpați I, II și Micro 17! Modernizare de amploare"

  1. Buftea Gabriela | noiembrie 27, 2018 at 19:43 |

    Intr adevar este foarte frumos ca s a rezolvat iluminatul public in acest cartier,dar pe aleea clabucet nr 1 acolo unde au inceput sapaturile pentru stalpi nu au pus niciunul desi sunt 6 scari de bloc fara nici un pic de lumina.noi locatarii ne am bucurat cand au inceput sapaturile dar degeaba este bezna totala si dorim sa stim unde am putea sa depunem o cerere sa avem si noi lumina.multumim

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Directorul de la Impozite Locale a salvat viața unui sătmărean, la Someșul

Închide