FOTO. Primele firme care s-au RETRAS din mall-ul NEPI. Chirii mari, șanse mici de supraviețuire

Două firme au fost nevoite să se retragă din mall-ul Shopping City Satu Mare al celor de la NEPI. Reporterii PresaSM au aflat că este vorba despre La Vera Pizzeria – un restaurant cu specific italian, care tocmai a închis în zona de food-court a mall-ului. Se pare că numărul insuficient de clienți, combinat cu nivelul chiriei destul de ridicat au împins reprezentanții societății spre decizia finală: închiderea.

Prima societate care s-a retras din mall-ul NEPI a fost Transilvania General Certeze, o firmă producătoare de mobilier din zona Oașului. Se pare că profilul clienților din Shopping City nu este și cel al producătorilor de mobilă.

În schimb, potrivit informațiilor PresaSM, alte două brand-uri s-ar pregăti să vină la Satu Mare. Este vorba despre Noodle Pack, în zona de food-court, respectiv C&A!

Cei de la band-ul C&A testează piața de la Satu Mare. Până acum nu au deschis aici un magazin pentru că nu au avut acces la spații foarte mari.

“Dar si acolo testam piata, am fost restrictionati de faptul ca nu au existat spatii foarte mari pentru noi. In Romania nu putem deschide magazine stradale, cum avem in Europa de Est si suntem dependenti de oferta centrelor comerciale”, spune Cătălin Roșca, country manager C&Acitat de Wall Street.

Discuția a avut loc în contextul în care Satu Mare a rămas singurul oraș cu peste 100.000 de locuitori în care brand-ul, al treilea retailer de îmbrăcăminte din țară, nu are încă un magazin.

C&A este unul dintre cei mai vechi comercianți pionieri în industria globală a modei, cu o experiență de peste 170 de ani în domeniu. A fost înființată în 1841 de către frații  Clemens și August Brenninkmeijer (inițialele C și A  din spatele denumirii societății) și este și astăzi o afacere de familie.

Cu peste 1500 de magazine în 19 țări europene și mai mult de 35.000 de angajați, C&A este una dintre cele mai importante afaceri de retail de modă din Europa.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Primele firme care s-au RETRAS din mall-ul NEPI. Chirii mari, șanse mici de supraviețuire"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mall, NEPI
FOTOGALERIE. Cartier impresionant de locuințe construit de NEPI. Lângă Podul Golescu

Închide