FOTO. RESPECT! Tășnădean declarat ”războinicul lunii” de americani, în Afganistan!


Un militar sătmărean aflat în Afganistan a fost premiat de americani. Emanuel Oprea a fost felicitat pentru implicarea sa în misiunile de expediție din Kandahar.

Maistrul militar cls. III Oprea Marin-Emanuel a fost premiat de către partenerii americani cu distincția “Warrior of the Month” pentru implicarea sa in misiunea Escadrilei Expediționare de Consiliere Aeriană 442 din Kandahar, Afganistan.

Potrivit informațiilor PresaSM, Oprea Marin Manuel este din orașul Tășnad și se mândrește cu acest lucru, având chiar un steag tricolor cu inscripția localității în Afganistan.

“Acesta s-a evidențiat prin contribuția sa in calitate de consilier pe domeniul “Planificare și urmărire ore zbor”, cât și pentru activitățile de asistență și instruire a personalului tehnic afgan pentru aeronavele C-208 Cessna”, spun cei de la Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Emanuel este încadrat la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” și participă la misiunea “Resolute Support” în Baza Militară Kandahar din Afganistan, misiunea Echipei de Consilieri Mentenanță Forțe Aeriene fiind de a consilia personalul tehnic din Forțelor Aeriene Afgane, pentru a deveni o forță sustenabilă și independentă în executarea mentenanței la aeronavele din dotare.

Sătmăreanul se află la final de misiune și recunoaște că “este o mare diferență între a executa mentenanță și a-i instrui / sprijini pe ceilalți pentru a fi capabili în a realiza mentenanță eficient și in siguranță”, dar este foarte bucuros deoarece eforturile sale au fost recunoscute de către șeful de echipă si partenerii americani, se mai arată în postarea făcută de cei de la MApN.Fii primul care comentează! despre "FOTO. RESPECT! Tășnădean declarat ”războinicul lunii” de americani, în Afganistan!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Armata Română, militar
PROIECT. Se va intra mult mai ușor în Armata Română! Ce modificări se vor aduce

Închide