FOTO. S-au făcut primele zeci de teste COVID-19 la Satu Mare. S-au distribuit și echipamente de protecție


S-au făcut primele 33 de teste COVID-19 la Satu Mare, anunță Instituția Prefectului. În plus, mai multe echipamente de protecție au fost distribuite cadrelor medicale, inclusiv medicilor de familie, mai anunță autoritățile.

Prefectul Radu Bud a organizat azi o ședință de lucru cu reprezentanții structurilor M.A.I. pentru analizarea eficienței măsurilor și acțiunilor desfășurate pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și principalele activități specifice domeniului de competență al Ministerului Afacerilor Interne care se vor derula cu prilejul sfintelor sărbătorilor Pascale.

Ieri, prin Departamentul pentru Situații de Urgență, la Satu Mare au ajuns 2450 de combinezoane și 38.750 de măști chirurgicale care vor fi distribuite angajaților din cadrul unităților medicale din primă linie și medicilor de familie.

Numărul persoanelor aflate în carantină în cele 16 centre din județ, precum și a celor aflate în izolare la domiciliu este în scădere, scădere care va fi semnificativă în următoarele zile, datorită încheierii ciclului de 14 zile.

În laboratorul de analize specifice COVID-19 din incinta Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-au realizat ieri cu succes primele 33 de teste.1 Comment on "FOTO. S-au făcut primele zeci de teste COVID-19 la Satu Mare. S-au distribuit și echipamente de protecție"

  1. Si rezultatele? Ok, s-au efectuat cu succes. Ce inseamna acest lucru? Nu ne intereseaza nominal, dar sa vedem efectiv un rezultat. Mai mult, propun ca tot personalul medical, atat din spitale cat si din cabinete, plus medicina de familie sa fie testati in regim prioritar , de urgenta!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare, Instituția Prefectului
Trei sătmăreni au ajuns din izolare direct în carantină. Polițiștii au împărțit peste 100 de amenzi

Închide