FOTO. Sediul PSD Satu Mare, vandalizat…din nou. Autorul incendierii, încă liber

Sediul Organizației Județene Satu Mare al PSD, situat în Piața Libertății, a făcut din nou obiectul unor acțiuni de ”protest”. Persoană/persoane nemulțumite au scris pe geamurile clădirii mesaje anti PSD, precum: ”Hoții” sau ”Jos PSD”.

Nu este prima acțiune de acest gen, sediul Organizației Județene al PSD a fost chiar incendiat. Mai exact, zona ușii de acces dinspre strada Ștefan cel Mare.  Două sticle au fost incendiate duminică, 24 iunie 2018, în jurul orei 16.00, şi puse chiar la uşa de intrare în sediul PSD Satu Mare, acestea explodând imediat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în sediul PSD nu se afla nimeni în acel moment.

Un trecător a observat sticlele incendiate. Inspectoratul Județean de Poliție nu a reușit încă să prindă vreun autor. Gurile rele susține că totul putea să fie o înscenare, întrucât autorul/autorii au avut grijă ca flăcările să se manifeste pe partea de piatră a zonei de acces.Cu doar câteva zile înainte, surse naționale din PSD acuzau faptul că ar exista informații potrivit cărora ar urma să fie incendiate anumite sedii din teritoriu. Culmea coincidenței, acest ”act” a venit exact înaintea (cu circa trei ore) unui mare miting de protest din municipiul Satu Mare. Există posibilitatea ca anumite persoane să fi încercat să arunce vina pe protestatari și astfel să compromită în spațiul public manifestanții anti-PSD.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Sediul PSD Satu Mare, vandalizat…din nou. Autorul incendierii, încă liber"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
Avocatul Ciprian Ardelean dezvăluie rateul de pomină al PSD Satu Mare, la un pas să-și execute primarul

Închide