FOTO. Un nou cartier pe Drumul Careiului. Proiectul e în linie dreaptă

O nouă consultare publică pentru noul cartier de pe Drumul Careiului va avea loc săptămâna viitoarea. Astfel, construcția noilor blocuri în spatele actualului supermarket Kaufland intră în linie dreaptă, la fel și reabilitarea fostei zone industriale. 

Investitorii dețin un teren de aproape 16.000 de metri pătrați pe care în prezent sunt construcții aflate într-o stare de degradare.

 

Acestea ar urma să fie dărâmate, iar în locul lor se propune construcția a șapte blocuri, la pachet cu spații comerciale, de servicii și agrement. Regimul de înălțime va fi de P+7-10.

“Obiectivul propus pentru municipiul Satu Mare este în concordanţă cu prevederile strategiei locale de dezvoltare urbană și se va integra în Unitatea Teritorial de Referință din care face parte, astfel toți locuitorii vor beneficia de locuințe moderne adecvate și instituții cu servicii”, explică investitorul.

Iar noi blocuri de locuințe vor veni la pachet cu parcări, spații verzi și spații de joacă.

“În cadrul ansamblului de locuințe se vor realiza clădiri pentru locuințe colective cu P+7-10 nivele, clădire pentru instituții și servicii, spații comerciale și agrement cu P+1-2 nivele, alei pietonale și carosabile, parcări pentru autoturisme, spații verzi, spații de joaca și spații pentru depozitare deșeurilor menajere”, se mai arată în documentația depusă la autoritățile locale.

Proiectul inițial prevedea peste 250 de apartamente care ar urma să fie puse în vânzare în cele șapte blocuri de pe Drumul Careiului.

 Fii primul care comentează! despre "FOTO. Un nou cartier pe Drumul Careiului. Proiectul e în linie dreaptă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kaufland, municipiul Satu Mare
FOTO/VIDEO. McDonald’s s-a deschis. A început aglomerația

Închide