FOTO. Zeci de locuințe și zeci de kilometri de drumuri inundate în județul Satu Mare


Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a remis public efectele fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse pe teritoriul județului Satu Mare.

》》Revărsarea pârâului Lechincioara a afectat parterul unei locuințe, 11 anexe gospodărești, 6 curți, 1,8 kilometri de drum comunal, 7.3 kilometri de străzi, cinci hectare de teren arabil și 15 hectare de fânețe în localitatea Cămărzana.

》》Valea Rea, scurgeri de pe versanți – patru subsoluri de locuințe, patru curți, 3,2 kilometri de străzi și cinci hectare de teren în localitatea Certeze, respectiv cinci locuințe în Moișeni.

》》Revărsarea pârâului Batarci, Valea Strâmbă – 14 locuințe izolate temporar, dar neafectate, un podet și 0.2 hectare de teren arabil.

Pentru gestionarea acestor situații au intervenit autoritățile locale și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență. Pompierii militari nu au fost solicitați.

La această oră ne aflăm sub incidența codului portocaliu pe Râul Tur – S.H. Craidorolț și pe Râul Crasna – S.H. Domănești.

Aceste date sunt obținute de la Serviciul de Gospodărire al Apelor Satu Mare.1 Comment on "FOTO. Zeci de locuințe și zeci de kilometri de drumuri inundate în județul Satu Mare"

  1. SH Craidorolt este pe Crasna.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre inundații
Hidrologii au emis o nouă avertizare. Râuri din județul Satu Mare, sub Cod portocaliu de inundații

Închide