FOTOGALERIE. Bază sportivă ultramodernă, cu tribune și nocturnă, în Satu Mare!

Întregul Complex Sportiv Dinamo din municipiul Satu Mare a intrat în modernizare. Se va realiza un teren de fotbal cu suprafață sintetică și nocturnă, piste moderne pentru alergare, respectiv teren de baschet ultramodern. Și toate acestea vor fi accesibile tuturor sătmărenilor.

Proiectul are la bază contractul de asociere încheiat între Municipiul Satu Mare, Federația Română de Fotbal și Liceul cu Program Sportiv Satu Mare. Pe terenul pus la dispoziţie, amenajarea va cuprinde un teren de fotbal de dimensiuni 62×100 m, cu gazon sintetic pentru antrenament și competiții, cu sistem de drenaj, alături de pistă de alergare, poartă de acces și rampă, bănci acoperite pentru rezerve, porți de fotbal, fanioane flexibile de colț pentru terenul de fotbal, stâlpi metalici prefabricați pentru iluminarea terenului de fotbal, tabela de afișaj scor fotbal, instalaţia electrică și de protecţie paratrăsnet, plasă de protecție, tribună spectatori. Durata de execuție a investiției este de șase luni.

Valoarea devizului general este de 3.286.330 lei cu TVA.

”Este o colaborare tripartită între municipiul Satu Mare, Federația Română de Fotbal, respectiv Liceul cu Program Sportiv. Noi, prin acest proiect, vom amenaja un teren mare de fotbal, vom repara și vestiarul, facem nocturnă. Bineînțeles, doresc ca să rămână pista de alergare pentru toți sătmărenii. Covorul sintetic ni-l va pune la dispoziție Federația Română de Fotbal, cu aparatură specifică pentru curățarea suprafeței sintetice. În acea locație, dorim să reabilităm și terenul de baschet, care va fi o bijuterie, accesibil pentru toți sătmărenii”, a declarat Kereskenyi Gabor. 

1 Comment on "FOTOGALERIE. Bază sportivă ultramodernă, cu tribune și nocturnă, în Satu Mare!"

  1. Cate culoare va avea pista de atletism?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.