FOTOGALERIE. Ceremonial impresionant în județ, de Ziua Pompierilor! La mulți ani!

Ceremonial impresionant de Ziua Pompierilor, astăzi, în capitala Țării Oașului, Negrești-Oaș. La eveniment au luat parte sute de persoane, printre care și subprefectul Altfatter Tamaș sau președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba. Comanda a fost asigurată de către împuternicit prim-adjunct al inspectorului șef al ISU Satu Mare, lt. col. Aurel Ulici.

Cu acest prilej subprefectul Altfatter Tamaș le-a adresat pompierilor un mesaj de felicitare: “Îndeplinirea în bune condiţii a misiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă este posibilă prin devotamentul, disciplina şi competenţa cadrelor şi forţelor de intervenţie care merită din partea noastră toată preţuirea, stima şi respectul. Pe această cale vă felicit, vă urez succes și vă mulțumesc în numele meu şi al Instituției Prefectului pentru dăruirea cu care vă faceți datoria faţă de ţară şi faţă de români. La Mulţi Ani!”

La final, cei prezenți au asistat la un exerciţiu demonstrativ, unde au putut observa modul de acţiune al serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă în cazul intervenţiei la accidentele rutiere şi incendii.

Redacția PresaSM.ro le urează tuturor militarilor și angajaților civili din cadrul ISU Satu Mare un călduros și sincer La mulți ani!

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Ceremonial impresionant în județ, de Ziua Pompierilor! La mulți ani!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTOGALERIE. Casă cuprinsă de flăcări în municipiul Satu Mare. La un pas de catastrofă

Închide