FOTOGALERIE. Cumpărăturile “de urgență” ale sătmărenilor lasă în urmă haos și mizerie

Cumpărăturile “de urgență” ale sătmărenilor lasă în urmă multă mizerie. Mânați cel mai probabil de noile informații cu privire la coronavirus, sătmărenii au dat iama în magazine pentru o partidă de shopping, la ceas de seară, doar că clienții s-au dovedit a fi prea puțin civilizați. Flacoane sparte, produse aruncate aiurea pe rafturi sau pe jos, toate dau bătăi de cap angajaților, care și așa s-au confruntat cu un aflux mare de clienți și care se văd să alimenteze în mod continuu unele rafturi. 

Mizerie și dezordine, asta rămâne în urma sătmărenilor care s-au pus pe cumpărături de urgență. La mare căutare au fost uleiul, făina, conservele și hârtia igienică, apa și sucul. Deși magazinele s-au aprovizionat din timp, au demarat promoții la alimentele de bază și chiar au încercat să facă mai facil accesul clienților la produsele de bază, sătmărenii au preferat să se înghesuie și să dărâme produsele de pe rafturi.

”Oamenii nu trebuie să intre în panică, avem stocuri suficiente de alimente și putem aproviziona fără nicio problemă”, spune unul dintre angajați!

La toate astea se adaugă sticlele și cutiile aruncate pe jos, cu care clienții nu și-au mai bătut capul, mulți limitându-se la a trece peste ele sau a le împinge ușor, din drum, cu piciorul.

Nebunia cumpărăturilor a început încă de luni, spun comercianții pentru PresaSM, dar atitudinea clienților lasă mult de dorit dacă ne uităm la ce rămâne în urma lor prin magazine.

”Vă rugăm să nu aduceți la case mai mult de 15 produse. Vă mulțumim”, este unul dintre apelurile lansate de reprezentanții magazinelor către clienți. 

Mai multe lanțuri au făcut astăzi apel la clienți, i-au asigurat că există stocuri suficiente de produse și i-au rugat să dea dovadă de înțelegere și să respecte regulile elementare de igienă.

Cei de la Kaufland au și anunțat noi măsuri de igienă, iar autoritățile au venit și cu un set de reguli pentru unitățile publice.

Citește și:

Noi cazuri de coronavirus confirmate de autorități. La cât a ajuns bilanțul în România

Tot mai multe teste făcute la Satu Mare. Amenzi date celor care nu respectă legea

 Kaufland anunță măsuri suplimentare de igienă. Apelul făcut către clienți

1 Comment on "FOTOGALERIE. Cumpărăturile “de urgență” ale sătmărenilor lasă în urmă haos și mizerie"

  1. E de tot râsul, am fost și am văzut cum se cumpără cu nesimțita. Din cauza acestui fenomen stai la rând, tu care ai făcut cumpărăturile doar pentru o zi. Hai că poate ăia care au fost nu mai vin o perioadă cât le țin ceea ce au cumpărat.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Coronavirus la Satu Mare. Primul caz confirmat la noi în județ

Închide