FOTOGALERIE. Sătmărenii care își întrețin singuri strada! Acoperă gropile, împrăștie antiderapant

Zeci de localnici din zona Bercu Roșu, municipiul Satu Mare, au pus mână de la mână și au achiziționat materiale antiderapante și pietriș pentru a acoperi unele gropi apărute în drum, în urma iernii destul de grele.

”Am dori să atragem atenția asupra drumului impracticabil din Bercu. Din cauza condițiilor meteo drumul este plin de gropi, gheață, iar mașinile rămân împotmolite. Cei care circulă pe jos riscă să se accidenteze. Este inadmisibil ca în una din cele mai frumoase zone din oraș, locatarii, plătitori de taxe și impozite, sa nu aibă un drum decent pe care să circule în siguranță. Astăzi, comunitatea din Bercu Roșu a ieșit cu lopeti ca să împrăștie pietriș și sare, toate cumpărate din fondurile proprii”, este mesajul unei sătmărence, care locuiește în zona Bercu Roșu.

Reamintim, totuși, că Executivul Primăriei a reușit să rezolve o problemă stringentă a locuitorilor din zona de agrement privat, care solicitau de ani de zile măsuri concrete în vederea obţinerii adreselor necesare pentru înscrierea acestora în actele de identitate.Concret, s-au introdus în nomenclatorul stradal al municipiului Satu Mare doisprezece drumuri și o stradă nouă. Astfel, s-au atribuit numere de imobil unice pentru o identificare clară şi exactă a construcțiilor din zonă, fie că sunt case de vacanță sau case de locuit.

Mai mult, în vederea completării informațiilor, specialiștii din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare s-au preocupat să întocmească o hartă digitală cu aceste informaţii şi au stabilit limitele drumurilor aparţinând domeniului public al municipiului, din această zonă.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Sătmărenii care își întrețin singuri strada! Acoperă gropile, împrăștie antiderapant"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
Se anunță restricții de trafic în zona centrală. Ce străzi vor fi închise

Închide