FOTO/VIDEO. Soții Rentea și Viorica Apan, înmormântați. Criminalul, încă în libertate

Soții Gheorghe și Niculina Rentea, alături de Viorica Apan, au fost conduși astăzi pe ultimul drum de către familie și prieteni. Sute de persoane au fost prezente la înmormântarea care a avut loc astăzi, de la ora 12.00.

Zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi, care au filmat întreaga procesiune în încercarea de a completa materialul probator la dosarul triplei crime.

Reamintim că Gheorghe Rentea avea 59 de ani, era pensionar de boală și era agricultor. A fost șeful de sală de la restaurantul fostului Hotel Dacia. Niculina Rentea, în vârstă de 56 de ani, era angajată a Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare, ca inspector superior la Trezorerie.

Oamenii spun că soții Rentea erau oameni harnici, cu bun-simț și nu se știa să aibă probleme cu cineva.

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului pentru PresaSM.

Una dintre persoanele care i-a găsit pe soți decedați a povestit că a intrat în curte pentru a le duce ceva documente și a văzut cadavrul lui Gheorghe Rentea în fața garajului, iar corpul soției lui Gheorghe Rentea, respectiv Niculina Rentea, ar fost găsit pe treptele casei. Speriat, omul a plecat la un vecin, cu care a revenit și apoi au sunat la poliție.

”Atâta sânge nu am văzut în viața mea. Mai ales la Niculina, a fost lovita in cap”, a spus unul dintre cei doi localnici.

Se pare că toate cele trei victime au fost ucise cu o violență ieșită din comun și lăsate într-o baltă de sânge. Viorica Apan (de 80 de ani) a fost găsită în casă.

Polițiștii au pornit în căutarea criminalilor pe mai multe surse. Inclusiv cu un câine specializat în identificarea urmelor posibilului criminal sau criminali, căci încă nu s-a comunicat nimic oficial de către sursele judiciare.


Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Soții Rentea și Viorica Apan, înmormântați. Criminalul, încă în libertate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă
FOTO. Bărbat, de etnie romă, audiat în cazul crimelor de la Apa. Pus pe liber

Închide