FOTOGALERIE. Un nou sens giratoriu pe Drumul Botizului, construit de Kaufland

Nu e nicio glumă! Constructorul la viitorul Complex Kaufland de pe Drumul Botizului a apăsat pe accelerație, iar lucrările vor fi finalizate în acest an. Surse au confirmat pentru PresaSM.ro că sunt șanse reale ca acel complex să fie inaugurat până de Crăciun.

În acest sens, au început deja și lucrările la viitorul sens giratoriu de pe Drumul Botizului, în zona cuprinsă între intersecția cu strada Florilor și podul de cale ferată. Deja au fost tăiați mai mulți copaci pentru a se putea construit sensul.

De asemenea, au început lucrările de excavare, sperându-se ca în următoarea lună să se finalizeze lucrările. Lucrările nu sunt la fel de complicate ca și în intersecția de la Crinul, deoarece aici nu există circulație din patru părți, decât din două.

Reamintim că inițial, potrivit conducerii Kaufland România, retailerul intenționa să deschidă până în februarie 2018 noul magazin din municipiul Satu Mare. Se pare că datorită constructorului lucrările se vor finaliza mai repede.

Kaufland a început deja lucrările de construire, la începutul acestui an, a unui supermarket și a unui centru comercial pe strada Corvinilor, colț cu Drumul Botizului. Mai exact, pe platforma industrială a fostei „fabrici de scaune”.

Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din Bulevardul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde, în trecut era „fabrica de scaune”, în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.2 Comments on "FOTOGALERIE. Un nou sens giratoriu pe Drumul Botizului, construit de Kaufland"

  1. Se umple orasul de sensuri giratorii, noi pe unde mai umblam cu masinile?
    Autoritati de rahat.

    View Comment
  2. Pe 500m 3 giratorii; cei de la comisia de circulatie sunt intregi la minte??? Chiar nu se putea rezolva cu intrarea pe doua parti???

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kaufland
FOTO&VIDEO. Lucrări avansate la noul Kaufland. Va fi gata în acest an, pe Drumul Botizului!

Închide