FOTOPLAN. Apare un nou ”cartier” de locuințe, cu 11 blocuri, în Satu Mare (Micro 17)

Autoritățile locale anunță începerea dezbaterilor publice pentru un nou proiect edilitar. O firmă a depus planurile pentru construcția unor blocuri la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Păulești. Este vorba despre un teren viran de aproape 8.000 de metri pătrați care ar uma să se transforme într-un adevărat mini-cartier. 

Cei 8.000 de metri pătrați de teren viran, aflați la intersecția străzilor Jubileului, Păulești și Vasile Lupu ar urma să se transforme într-un mini-cartier. Planurile de construcție au fost depuse la Primăria municipiului Satu Mare, iar potrivit proiectului, este vorba despre un ansamblu de locuințe, cu regim de înălțime de P+4-10, cu noi alei, spații de parcare și zone verzi.

Terenul pe care urmează să fie construite noile blocuri măsoară puțin sub 8.000 de metri pătrați, din care suprafața construibilă este ede 3.183 de mp. Potrivit documentelor depuse, tot pe aproximativ 3.000 de metri pătrați vor fi construite străzile de acces și parcările pentru noile blocuri. Pe aproape 1,6 mii de mp se va amenaja un loc de joacă și spațiile verzi.

La parterul blocului, potrivit documentației, vor fi amenajate spații comerciale și de servicii.Fii primul care comentează! despre "FOTOPLAN. Apare un nou ”cartier” de locuințe, cu 11 blocuri, în Satu Mare (Micro 17)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Micro 17
VIDEO. Când confunzi orașul cu legheleul. Un șofer aruncă semințele pe stradă

Închide