FOTO/VIDEO. Bază sportivă ultramodernă în Satu Mare! Terenuri, pistă de atletism, tribune și nocturnă


Primăria Municipiului Satu Mare a început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, printr-un proiect derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal.

Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C. Vestiarele au fost deja reabilitate și urmează să se refacă și terenul de baschet.

”Baza sportivă Dinamo a intrat într-un amplu proces de modernizare și reconfigurare. În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul Kereskényi Gabor.

Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea nocturnă a terenului, cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.

Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.

Firma care se ocupă de construcție este Atlas Sport.

Cu această ocazie se va amenaja și o parcare modernă care va pune la dispoziție sute de locuri de parcare.

Proiectul este implementat de constructorul Atlas Sport Târgu Mureș, care are o mare experiență pe partea de amenajări de baze sportive, iar valoarea totală a contractului este de aproape 3.000.000 de lei cu TVA. Termenul de finalizare este de 6 luni.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Bază sportivă ultramodernă în Satu Mare! Terenuri, pistă de atletism, tribune și nocturnă"

  1. Da pe asa ceva se strica bani nu avem alte prioritatii?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Restart Szatmárnémeti! Támogatás a szatmári cégeknek

Închide