FOTO/VIDEO. Gigantul Alu Menziken, acțiune de valorificare a cetății și a cuptoarelor dacice din Medieșu Aurit

Alu Menziken – gigantul industrial a investit 45 de milioane de euro într-o fabrică modernă, asigurând sute de locuri de muncă,  a demarat astăzi primul proiect ecologic la nivelul comunei Medieșu Aurit.

Alături de un număr de 50 de elevi voluntari din Medieșu Aurit, voluntari din cadrul Alu Menziken și angajați ai Primăriei Medieșu Aurit, în frunte cu primarul Marian Torok, au participat la o acțiune de igienizare a zonei din jurul castelului și a cuptoarelor dacice din Medieșu Aurit.

La finalul acțiunii, elevii au fost recompensați cu ghiozdane și rechizite școlare. Dar cel mai important aspect rămâne conștientizarea de către elevi a importanței celor două obiective, respectiv a menținerii acestora și a împrejurimilor într-o stare cât mai bună.

Didier Senn, directorul general al Alu Menziken, a precizat că acțiunea de astăzi se înscrie într-o campanie de integrare în comunitatea locală și județeană, prin proiecte educaționale și de mediu.

”Ne mândrim să fim parte din comunitatea locală, atât la Medieșu Aurit, cât și în județul Satu Mare. Suntem foarte focusați, ca multe multinaționale, pe aspecte de mediu și de școlarizare/educație. Vrem să ne integrăm în comunitate prin acțiuni de acest gen care îmbunătățesc mediul în care trăim, dar și spiritul nostru”, a spus Didier Senn, directorul general al Alu Menziken.

Principali clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler, altele). Compania face parte din grupul Montana Tech Components, avȃnd ca principala activitate extrudarea de aluminiu.

Reamintim că Alu Menziken continuă în paralel și campania de angajări masive! Fabrica de la Medieşu Aurit va ȋncepe producţia la sfȃrşitul acestui an cu aproximativ 250 de angajați, urmând să crească ȋn câţiva ani la 700 de angajaţi.

“La Alu Menziken toată lumea poate găsi nu doar un loc de muncă, ci o oportunitate de a construi o carieră, un mod de a-si afirma si a atinge potenţialul maxim de dezvoltare. Apreciem si ne concentram pe calitate şi performanţă ȋn toate acţiunile noastre, pe professionalism şi oportunităţi egale.” a declarat Adriana Cânpean – Manager Resurse Umane la Alu Menziken.

Se caută: Sef echipă (producție), Purchaser, Junior Accountant/Bookkeeper, Inside Sales Representative – with German, Operatori Topitorie, Inginer proces, Electrician, Operator pod rulant, Responsabil SSM, Operator presa, Planificator și Controlor calitate.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Gigantul Alu Menziken, acțiune de valorificare a cetății și a cuptoarelor dacice din Medieșu Aurit"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alu menziken
Gigantul Alu Menziken, acțiune de punere în valoare a castelului din Medieș

Închide