FOTO/VIDEO. Greva la Electrolux continuă. Sindicatul polițiștilor, sprijin pentru greviști

Dumitru Coarnă, liderul poliţiştilor din cadrul SNPPC, a fost alături de greviștii de la Satu Mare. Acesta le-a spus angajaților că este important să dea dovadă de solidaritate și i-a felicitat pentru modul în care au înțeles să își apere drepturile. 

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, a fost alături de greviștii de la Electrolux joi dimineața. Acesta i-a felicitat pentru unitatea și determinarea de care au dat dovadă, și a precizat că de vină pentru situația la care s-a ajuns, în care muncitorii din România sunt pe ultimul loc la salairzare, sunt politicienii care s-au perindat pe la guvernare.

“Ne-am vândut așa, pas cu pas și vin în campanie electorală să ne ceară votul,” a spus Coarnă, vorbind și despre “sclavagismul economic” în care au ajuns muncitorii.

Liderul sindicatului polițiștilor a făcut și un apel la unitate.

“Nu vă separați. Rămâneți uniți, le-a transmis Coarnă oamenilor adunați în parcarea fabricii. Nu cedați pentru nimic în lume, doar dacă vă sunt recunoscute revendicările. Nu sunt revendicări  colosale. Problema este la angajator. Nu la dumneavoastră este problema,” a mai spus Dumitru Coarnă.

Mesajele transmise de președintele sindicatului polițiștilor au fost primite cu aplauze și cu scandări de “nu cedăm!”.

Coarnă a venit la Satu Mare nu doar pentru a promite sprijin moral pentru acțiunea greviștilor, ci și pentru a-i anunțat pe muncitori că vor primi și susținere financiară.

Sorin Faur, liderul sindicatului liber “Samus”, a dat cititre și altor mesaje venite din partea sindicatelor din Germania, Franța și Belgia, printre multe altele, care sunt alături de sătmărenii de la Electrolux.

Faur a precizat că actuala grevă este cea mai lungă din istoria Electrolux România.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Greva la Electrolux continuă. Sindicatul polițiștilor, sprijin pentru greviști"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux, grevă, poliție, protest
FOTO/VIDEO. Susținere internațioanală pentru greviști. Conducerea, supărată pe angajați, spun sindicaliștii

Închide