FOTO/VIDEO. Invazie de gândaci în tot Sătmarul! Intră peste tot

Oamenii din tot municipiul Satu Mare, în special din Cartierele Micro 14, 15 și 16, au fost invadați de gândaci. Oamenii se mai plâng că nu pot să își lase hainele la uscat sau să să deschidă geamul fără plasă, fiindcă insectele se adăpostesc în casă.

Proprietarii de case de multe ori detectează primii invaziile în masă ale gândacilor puturoși toamna. Ei se găsesc în număr mare pe lateralele însorite ale casei, unde se încălzesc.

Proprietarii de case pot descuraja gândacii puturoși de a intra în casă prin sigilarea cât mai multor intrări posibile. Fisurile din jurul ușilor și ferestrelor pot fi sigilate.

Din păcate, o dată ce gândacii puturoși au intrat prin fisurile casei pentru a ierna, ei pot fi dificil de eliminat. Pe timpul iernii ei nu se hrănesc și nu se reproduc. Cu toate acestea, ei vor deveni activi din nou într-o zi de iarnă caldă sau în primăvară. Când vine primavara, se dispersează de domiciliu și nu revin până toamna viitoare.

În cazul în care un proprietar se confruntă cu gândaci puturoși peste iarnă, trebuie să contacteze profesioniștii in combaterea dăunătorilor, care pot selecta cele mai eficiente materiale și pot determina cea mai bună metodă pentru a preveni repetarea invaziei.

3 Comments on "FOTO/VIDEO. Invazie de gândaci în tot Sătmarul! Intră peste tot"

  1. Uite bani pentru referndum puteau fi folositi pebtru rezolvarea acestei probleme…..

    View Comment
  2. atatea probleme avem cu gandaci si cu politicieni. se poate rezolva amandoua?

    View Comment
  3. Sunt ploșnițele cerealelor și care sunt inofensive pentru oameni.Cauta locuri pentru iernat. Dacă le iei ușor cu un pahar de plastic de unică folosință și le eliberezi, nu produc niciun miros! Nu trebuie strivite sau luate cu ✋ mâna!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
FOTO. Efectele referendumului. Fără alcool în unele supermarket-uri din Satu Mare

Închide