FOTO/VIDEO. La Negrești-Oaș se spală străzile. Urmează marea dezinfecție anti-COVID19, inclusiv în beciuri


Autoritățile locale din Negrești-Oaș au luat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui. Astfel, primarul a anunțat campanie de spălare a străzilor cu detergenți, campanie de curățare care va fi urmată de una de dezinfectare. Autoritățile îi roagă și pe locuitori să dea dovadă de responsabilitate și să facă și ei curățenie pe proprietățile pe care le dețin. 

“Continuăm să luăm măsuri pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus COVID -19 la Negrești-Oaș. Am început în aceste zile cea mai mare campanie de curățenie generală prin spălare cu detergenți, care va fi urmată de o campanie de dezinfectare în tot orașul”, este anunțul făcut de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca. 

Edilul precizează că s-a început camapania prin curățarea zonei centrale, a căilor principale de acces și a punctelor de colectare selectivă a deșeurilor. Spălarea străzilor va continua pe fiecare stradă.

Urmează și o campanie de dezinfecția, iar ea va cuprinde inclusiv scările și subsolurile celor 50 de blocuri din oraș, astea alături de instituțiile publice.

“În următoarele zile vor intra în dezinfecție toate scările și subsolurile celor 50 de blocuri din oraș, după ce vom aproba în ședința Consiliului Local de vineri bugetul pentru realizarea acestei acțiuni, având în vedere că, în mod normal, aceasta este datoria asociațiilor de proprietari. În paralel, am început curățenia generală în toate grădinițele, școlile și liceele din orașul Negrești-Oaș, care va fi urmată de dezinfecția acestor spații pentru a putea primi copiii înapoi la școală în cele mai bune condiții de igienă și protecție”, a mai precizat primarul Aurelia Fedorca pe pagina sa de socializare.

Autoritățile din Negrești-Oaș au și un mesaj pentru locuitorii orașului.

“Noi facem curățenie în oraș, pe voi vă invităm să faceți același lucru pe proprietățile voastre!”, este îndemnul transmis de autoritățile din Negrești.1 Comment on "FOTO/VIDEO. La Negrești-Oaș se spală străzile. Urmează marea dezinfecție anti-COVID19, inclusiv în beciuri"

  1. Ionel Adrian | martie 27, 2020 at 04:49 |

    In Satu Mare de ce nu se face la fel? Tine primarul banii pentru AVE Bihor?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aurelia Fedorca, coronavirus, dezinfecție
VIDEO. Medicul din Satu Mare care produce viziere pentru doctori în lupta cu COVID19

Închide