FOTO/VIDEO. McDonald’s Satu Mare s-a deschis. Primele imagini

McDonald’s Satu Mare și-a deschis astăzi porțile, după ce ani de zile sătmărenii au așteptat ca celebrul lanț de fast food să ajungă și la noi în județ. Orizontul mare de așteptare s-a reflectat în cozile formate la intrarea în restaurant. La ora 11 au fost așteptate oficialitățile și presa, iar de la 12 sunt așteptați și clienții. 

McDonald’s Satu Mare s-a deschis, iar sătmărenii au așteptat pentru a putea comanda preparatele pentru care până acum mergeau în județele vecine. Se așteaptă aglomerație în zonă, mai ales având în vedere interesul pe care sătmărenii l-au manifestat față de unul dintre cele mai cunoscute brand-uri americane de preparate fast-food.

McDonald’s Satu Mare, o investiție de 9 milioane de lei

Restaurantul de pe Drumul Careiului vine la pachet cu un loc de joacă pentru cei mici, iar pentru sătmărenii aflați pe fugă, este recomandată varianta McDrive. Investiția se ridică la 9 milioane de lei, iar restaurantul utilizează tehnologii moderne, atât în bucătărie, cât și pentru servirea clienților.

Este al 84-lea restaurant din România, iar la Satu Mare au fost angajate 50 de persoane, iar echipa va crește, promit investitorii.

Iar sătmărenii au tras cu ochiul la lista de prețuri încă de la acest final de săptămână. Pe luni, odată cu deschiderea oficială, cei mai mulți știau deja ce anume doresc să cumpere de la McDonald’s. În timp ce unii au venit pentru burgeri, alți au dorit să încerce meniurile premium. Pentru cei mici, Happy Meal-urile cu surprize au fost la ordinea zilei.

McDonald’s Satu Mare, așteptat de câțiva ani buni

Sătmărenii au sperat că McDonald’s va deschide un restaurant și la Satu Mare de când s-a inaugurat cel din Baia Mare. Au avut loc discuții cu privire la o potențială locație, dar ele nu s-au concretizat. Noi speranțe au fost odată cu deschiderea celor două mall-uri, dar nici atunci sătmărenii amatori de fast-food nu au avut noroc.

PresaSM a anunțat în acest an că investorii au căzut de acord asupra locației de pe Drumul Careiului, în parcarea supermarket-ului Kaufland.

Perioada de recrutare a început încă din toamnă, iar compania a promis angajaților, pe lângă salarii motivante, și posibilitatea avansării în cadrul companiei, beneficii şi bonusuri individuale.

“Mă bucur că am ajuns la Satu Mare”, au spus cei de la McDonald’s, care au precizat și că se aștepată la un trafic mare în următoarea perioadă. “E primul restaurant la care avem trei limbi, română, engleză și maghiară. Avem o echipă frumoasă, gata să vă ajute. Felicitări și La mulți ani, tuturor!”.

În ceea ce privește McDonald’s Satu Mare, discuții au fost cu privire la locația restaurantului. Până la urmă, investitorii au aplicat o formulă întâlnită și în alte orașe, plasând fast food-ul în vadul comercial de pe Drumul Careiului.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 141 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu peste 70 de restaurante în peste 20 de oraşe.

Până în această vară, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, avea 4.500 de angajaţi şi deservea zilnic peste 200.000 clienţi.

În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

1 Comment on "FOTO/VIDEO. McDonald’s Satu Mare s-a deschis. Primele imagini"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre McDonalds
FOTO. McDonald`s Satu Mare se deschide mâine, la ora 12.00. Imagini din interior

Închide