FOTO/VIDEO. Sătmărenii Bertici Attila și Norbert au ajuns la destinație! Cel mai estic punct al Rusiei

Sătmărenii Bertici Attila și Bertici Norbert, tată și fiu, care au pornit spre Siberia, au reușit să ajungă la destinație, în cel mai estic punct al Asiei, la Vladivostok, după  peste 12.000 de km parcurși!

”Prieteni!!! Yeeesssssss!!!!! După 12. 700 de kilometrii și 13 zile AM AJUNS la Vladivostok! Am ajuns la Oceanul Pacific!!! Aici este ora 15:00 și ploua torențial, vânt 100km/ora la Ocean! Sperăm că, intr-o oră sau două să putem face câteva poze!! Și noi și #50NEO suntem bine!!!! Revenim cu multe detalii”, au spus cei doi.

Cei doi își povestesc aventura din ultimele zile: ”Am făcut 2050 kilometrii in “Wild Siberia”. Pe traseu cca. 1700 km doar munți, păduri și câte o benzinărie. Au fost porțiuni din drum in care nu am avut asfalt dar se vede că, se lucrează intens la Drumul Federal. Am înnoptat în mașină chiar lângă drum la marginea pădurii. Dimineața ne-am trezit, mașina era înghețată a fost -11 grade, dar fără zăpada. Mașina merge foarte bine, am schimbat doar un filtru de aer, a fost foarte mult praf pe drum”.

Siberia nu a fost aleasă la întâmplare, fiind considerată cea mai sălbatică și grea rută, iar pe lângă acest lucru, nici un sătmărean nu a ajuns în cel mai estic punct al Asiei, la Vladivostok, Attila dorindu-și ca el și fiul său să fie primii.

Drumul a fost calculat să dureze aproximativ 45 de zile, dar cei doi nu scot din calcul că vor avea nevoie și de mai mult timp să ajungă acasă. Întoarcerea în 45 de zile ar însemna să ajungă acasă la începutul lui decembrie, dar dacă vor fi nevoiți să își prelungească aventura, speră să fie acasă pe Crăciun. Costurile totale pentru expediție se ridică la aproximativ 8.000 euro.

1 Comment on "FOTO/VIDEO. Sătmărenii Bertici Attila și Norbert au ajuns la destinație! Cel mai estic punct al Rusiei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre aventură
FOTO/VIDEO. Sătmărenii Bertici Attila și Norbert au ajuns în Siberia Sălbatică! Condiții extreme

Închide