Laminine – regenerează celulele îmbătrânite. Păreri, rezultate și unde se găsește


LAMININE ESTE UN SUPORT CELULAR COMPLET PENTRU UN SPRIJIN TOTAL, ATÂT FIZIC CÂT ȘI PSIHIC

SĂNĂTATE, VITALITATE, LONGEVITATE

Pachetul NUTRITIONAL POWERHOUSE este format din patru produse principale: LAMININE, OMEGA+++, DIGESTIVE+++ și IMMUNE+++, pentru a oferi un suport celular complet pentru mai puțin stres, mai multă energie și un somn mai bun.

 

ÎNTINERIȚI-VĂ CORPUL PRIN REGENERARE CELULARĂ

laminine efecte si pareriCorpul dumneavoastră este format din miliarde de celule care au nevoie zilnic de hrană pentru a prospera. Odată cu trecerea timpului, celulele noastre îmbătrânesc și se deteriorează, iar organele și întregul corp devin mai puțin eficiente.

LAMININE pune bazele prin repararea, stimularea și activarea celulelor din organism.

Rezultatele și părerile altor persoane le găsești accesând site-ul www.laminine.info.ro în secțiunea Rezultate. La fel, găsești și informații despre celălalte produse din gama LifePharm.

NOUA SUPORTULUIȘTIINȚĂ A CELULAR

UN INGREDIENT REVOLUȚIONAR, EXTRACTUL DE OU LIFEPHARM

Extractul marca LifePharm din ou de pasăre fertilizat este o sursă complet unică de Factor de Creștere al Fibroblaștilor (Fibroblast Growth Factor – FGF) pentru adulți, 100 de ani de cercetare a FGF arată că extractul de ou stimulează repararea și regenerarea celulară.

FACTORUL DE CREȘTERE A FIBROBLAȘTILOR

  • Repară celulele deteriorate
  • Stimulează producerea de celule noi
  • Reactivează celulele stem adulte

FGF ajută organele dvs. să revină la o stare naturală de homeostazie, astfel încât sistemele corpului dumneavoastră să poată funcționa mai eficient

sanatate perfecta cu laminine

LAMININE – pentru o sănătate perfectă

  • Combinația OPT9 a extractului de ou cu FGF, proteine din pește și din vegetale, vitamina C și vitamina D3 pentru suportul celular
  • LAMININE are beneficii multiple pentru celule și organe, în întreg corpul dumneavoastră

LAMININE și reglarea nivelului cortizolului pe categorii de vârstă. S-a demonstrat științific că reglează nivelul cortizolului, printr-o îmbunătățire medie de 22%, în 12 zile

Ce spun persoanele care consumă Laminine?

“Când am început să iau cele patru produse, n-am crezut niciodată că mă vor duce într-o astfel de călătorie a sănătății și fericirii. Am mai multă energie, o putere superioară de concentrare și o dispoziție în mod constant ridicată.”

“După ce am luat Laminine, am observat o creștere a puterii de concentrare, a rezistenței și o îmbunătățire a dispoziției mele. Mă simt mai energică, iar pielea și părul meu sunt mai fine.”

Rezultatele și părerile altor persoane le găsești accesând site-ul www.laminine.info.ro în secțiunea Rezultate. La fel, găsești și informații despre celălalte produse din gama LifePharm.1 Comment on "Laminine – regenerează celulele îmbătrânite. Păreri, rezultate și unde se găsește"

  1. Pe niciun site unde se vinde Laminine ( LAMININE, OMEGA+++, DIGESTIVE+++ și IMMUNE+++) nu scrie cate capsule pe zi se administreaza, in functie de afectiune, cat timp …

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Seria de gafe ale ministrului sătmărean Ioana Bran: ”160 de tineri curprinși…”

Închide