Piețele din Satu Mare, luate cu ASALT de poliție. FALȘI producători PRINȘI de oamenii legii

Piețele din Satu Mare

Polițiștii au descins vineri și sâmbătă în piețele din  Satu Mare. Acțiunea a fost organizată în vederea identificării falșilor producători. Adică, a persoanelor care dețin atestate de producător, deși mulți nici nu cunosc bazele agriculturii.

”În baza planurilor întocmite, polițiștii de ordine publică din municipiu au acționat în incinta piețelor și a zonelor adiacente pentru combaterea comerțului ilicit cu produse agricole de către persoane fizice, agenți economici și pentru identificarea mijloacelor de transport folosite, a persoanelor care le conduc și a documentelor de însoțire”, se arată în comunicatul remis de către Inspectoratul Judeneaț de Poliție Satu Mare.

Acțiunea polițiștilor a fost un succes, în condițiile în care au fost identificate mai multe persoane care nu aveau actele în regulă.

”S-a urmărit respectarea prevederilor Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și în special existența și modul de utilizare a atestatului de producător și a carnetelor de comercializare a produselor din sectorul agricol. Pentru neregulile constatate în respectarea prevederilor acestei legi, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale”, se arată în sursa citată.

Acțiunea este salutată de mulți producători agricoli, care sunt supărați că falșii fermieri le fac concurență neloială.Fii primul care comentează! despre "Piețele din Satu Mare, luate cu ASALT de poliție. FALȘI producători PRINȘI de oamenii legii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.