PREMIERĂ. Filmul complet al dublei crime de la Bârsău. Pas cu pas!

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unor informații oficiale din anchetă, în care se arată în mod clar cum s-a produs dubla crimă de la Bârsău, atunci când Marin Pinte a omorât două femei, în vârstă de 54 și 63 de ani.

Judecătorii Tribunalului Satu Mare au declarat, potrivit documentului obținut de PresaSM, că: ”Probele ce rezultă din mijloacele de probă administrate în cursul urmăririi penale …. sunt suficiente pentru a reţine existenţa suspiciunii rezonabile că inculpatul P.M. este autorul faptelor care a dus la decesul victimelor F.A. şi O.A.”

Redăm mai jos, ÎN PREMIERĂ, întregul film, ale cărui piese au fost puse cap la cap de către polițiști și procurori: 

”În fapt, s-a reţinut că în data de 10.12.2019, în jurul orelor 16,18, numitul O.G., domiciliat în … a sesizat prin SNUAU 112 faptul că în imobilul cu nr. 172 din loc. Bârsăul de Sus, jud. Satu Mare se află două persoane de sex feminin decedate.

În urma cercetării locului faptei au fost identificate cadavrele numitelor F.A. O.A. care prezentau multiple lovituri la nivelul capului, cadavrele se aflau într-un hol îngust ce ducea spre etajul locuinţei (mansardă) cu capetele orientate spre colţul stâng al peretelui exterior pe care se afla un geam întredeschis. La faţa locului a fost găsită arma crimei, sub cadavrele victimelor, respectiv un ciocan de dimensiuni mici, având baza de 2 cm., iar coada acestuia a fost găsită într-o cutie de carton aflată lângă cadavrele victimelor.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în data de 10.12.2019 numitul P.M. a pătruns, printr-o modalitate care încă nu a fost stabilită, în locuinţa victimei F.A., i-a aplicat acesteia şi victimei O.A. multiple lovituri în zona capului cu un ciocan, după care a sustras de la faţa locului suma de 3.300 euro şi suma de 900 de lei”.

Fii primul care comentează! despre "PREMIERĂ. Filmul complet al dublei crime de la Bârsău. Pas cu pas!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare
Opinia unui cunoscut avocat sătmărean, despre cazul dublei crime de la Bârsău

Închide