Proiect de relansare a economiei inițiat de Primăria Satu Mare

FOTO: Arhivă

Primăria Municipiului Satu Mare a inițiat un proiect de minimizare a pierderilor și relansarea vieții economice. Un rezumat al proiectului este disponibil pe acest link: bit.ly/restartRO

În prima fază, între 21 aprilie și 3 mai, administrația locală consultă cetățenii și firmele private, după care, prin cooptarea specialiștilor, elaborează o strategie sectorială: pregătirea pentru ”viața după COVID”.

Vă prezentăm specialiștii care vor analiza formularele transmise, respectând prevederile legale privind datele cu caracter personal.

 • Mirela Pinte – sociolog, Primăria Municipiului Satu Mare
 • Dezső Júlia – sociolog, Agenda Setting
 • Frigy Szabolcs – sociolog, profesor universitar


Fiecare răspuns este important și util.

Așteptăm răspunsurile Dvs. până în 3 mai, ora 20: 👉 bit.ly/consultaresm

Chestionarul online dedicat firmelor, cu întrebări specifice, este pusă la dispoziția societăților între 21 aprilie și 3 mai.  Analiza se va face de către economiști, analiști financiari și experți în domeniu:

 • Daniel Metz – CEO NTT Data Cluj, profesor universitar, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, UBB Cluj-Napoca
 • Zan Pavel – director general adjunct, Banca Transilvania Satu Mare
 • Daniela Culic – directorul Camerei de Comerț Satu Mare
 • Iura Florin – jurist, fost secretar de stat, Ministerul Finanțelor
 • Varga Zsolt – jurist, specializat pe domeniul IMM
 • Reprezentanții Asociației Economice Româno-Germane și Camerei Meșteșugarilor
 • Persoane din conducere și specialiști din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare

Datele transmise vor fi prelucrate confidențial. Dialogul structurat cu va continua în mod direct cu reprezentanții domeniilor, grupuri economice, bresle. Așteptăm răspunsurile Dvs. până în 3 mai, ora 20: 👉 bit.ly/dialogfirme1 Comment on "Proiect de relansare a economiei inițiat de Primăria Satu Mare"

 1. Faina echipa, “specialistii” din partidele care au dus tara (si orasul) la sapa de guma! Vom avea o lansare mai degraba pe luna, economica sanse zero.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Primăria cumpără tablete pentru toți copiii săraci din municipiul Satu Mare

Închide