Satu Mare-Constanța: Mai ieftin cu avionul, decât cu trenul! De două ori! Și mai rapid de zece ori!

Situație de-a dreptul incredibilă! Dacă vreți să mergeți de la Satu Mare la Constanța trebuie să știți că este de două ori mai ieftin să mergi cu avionul decât cu trenul! Zborul TAROM pe ruta Satu Mare – Constanța durează  o oră și 40 de minute, în timp ce trenul parcurge distanța Satu Mare – Mangalia în circa 20 de ore! Cel mai ieftin bilet la TAROM vă costă circa 200 de lei, DUS-ÎNTORS, în timp ce un bilet la clasa a II-a la CFR vă costă circa 350 de lei, DUS-ÎNTORS! 

Cu avionul. Mai ieftin și mai rapid!

Sătmărenii vor putea merge la mare din acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.  Biletele pentru cursele Tarom s-au pus în vânzare începând cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate tarifele incluse. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

Primul zbor spre litoral, din acest sezon estival, va avea loc în data de 3 iulie, iar ultima cursă în data de 16 septembrie. Cursele se vor desfășura cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri. Aeronava care îi va duce pe sătmăreni pe litoral va pleca din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.

Tren Satu Mare – Mangalia

CFR Călători anunță că începând cu data 29/30 iunie 2018 se pune în aplicare programul de circulație “Trenurile Soarelui“- program estival de transport. Până la data de 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră, către Delta Dunării şi retur.

Astfel, trenul InterRegio 1944 va pleca din Satu Mare la ora 13:28 și va avea ca destinație finală stațiunea Mangalia, cu sosire la ora 09:09 cu oprire în Constanța, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești și Neptun.

“De asemenea, există legături frecvente cu trenuri care circulă între Constanța și stațiuni. Trenurile InterRegio sunt dotate cu instalații de climatizare, iar trenurile de lung parcurs au în compunere vagoane de dormit și cușetă” anunță CFR Călători.

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte. Pentru serviciile cuprinse în programul special estival sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin legi sau hotărâri de guvern în vigoare.

În perioada programului estival de transport, turiștii aflați pe litoralul românesc au posibilitatea de a călători între stațiunile de pe litoral cu trenurile InterRegio, la tarife de tren Regio, mai anunță operatorul.

3 Comments on "Satu Mare-Constanța: Mai ieftin cu avionul, decât cu trenul! De două ori! Și mai rapid de zece ori!"

  1. Avionul aterizează pe Mihail Kogălniceanu care este la 25 km distanta de Constanta si nu stim ce mijloace de transport sunt sunt di aeroport.

    View Comment
  2. Da,frummos,este meritul fostului director.Vedem ce va fi la anul….

    View Comment
  3. …. Au fost doar 15 bilete la 40 euro , eu am platit pentru un bilet dus intors 570 lei , oricum decat sa merg cu trenu mai bine stau acasa!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR, litoral
FOTO. Lucrările minimale la Gara CFR Satu Mare. Un deputat acuză

Închide