Școlile în care se amenajează secții de votare își suspendă activitatea. Cursurile, în online

Școlile în care se vor amenaja secții de votare își vor suspenda activitatea didactică începând cu ziua de vineri. Elevii și profesorii vor trece în sistem online. Cursurile în persoană vor putea fi reluate săptămâna viitoare, miercuri. Decizia aparține Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.Fii primul care comentează! despre "Școlile în care se amenajează secții de votare își suspendă activitatea. Cursurile, în online"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, coronavirus, COVID-19 Satu Mare
COVID-19 Satu Mare: 14 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Închide