Shopping City. Ce mărci de renume vor sosi în municipiul Satu Mare

Reprezentanții celor de la New Europe Property Investments – investitorul care dezvoltă proiectul Shopping City Satu Mare (cunoscut ca și Mega Mall) – vor aduce în municipiul reședință de județ mărci importante. De la producători de articole vestimentare, produse alimentare și până la industria de divertisment.

De altfel, cei de la NEPI au anunțat cu cine au încheiate parteneriate de colaborare. Printre aceste firme se numără: Tom Tailor, Starbucks, McDonald`s, EY, Cinema City, Marks &Spencer, Tommy Hilfigger, Sinsay, H&M, PWC, Mango, KFC, WIPRO, New Yorker, Zara, Deichman, Novartis, Sandoz, C&A, Kingfisher sau Peek Cloppenbrug.

firme

De altfel, reprezentanții NEPI au venit în urmă cu o săptămână în municipiul Satu Mare pentru a bate palma cu reprezentanții Primăriei pe marginea proietctului ”Pod pietonal și ciclist peste Somes”. Cu aceiași ocazie, au fost prezentate ultimele detalii legate de demararea investiției.

”Reprezentanţii investitorului NEPI au participat la o discuţie cu primarul municipiului, Kereskényi Gábor, pentru a stabili ultimele detalii legate de demararea investiţiei NEPI Mall în Satu Mare. Printre altele, s-a reiterat și faptul că investitorul va contribui financiar la costurile de proiectare a podului pietonal peste Someş”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Satu Mare.

Potrivit acelorași surse, cei de la NEPI vor finanța tot ce ține de întocmirea proiectului tehnic, în limita a 100.000 de euro. Odată întocmit, proiectul va fi depus spre finanțare de către Primăria Satu Mare în cadrul Programului Operațional Regional.

sursa foto: civan.ro

sursa foto: civan.ro

Reamintim că cei de la NEPI pun la bătaie 100.000 de euro pentru realizarea documentației tehnice a pasarelei pietonale peste râul Someș, fondurile pentru construcție urmând să fie asigurate, cel mai probabil, din fonduri europene. De asemenea, atât strada Digului cât și strada Dunării urmează să fie lărgite pe cheltuiala celor de la NEPI.

De asemenea, se preconizează ca Shopping City să fie finalizat în acest an, potrivit anunțului oficial făcut de cei de la NEPI. 

Fii primul care comentează! despre "Shopping City. Ce mărci de renume vor sosi în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
Se pun bazele proiectului ”Pod pietonal peste Someș”. NEPI și-a dat acordul

Închide