Viceprimarul Doina Feher și-a dat demisia după scandalul ANL!

FOTO: Facebook/Doina Feher

Viceprimarul Doina Feher a demisionat în urma scandalului ANL. Solicitarea ca Feher să se retragă din funcție a venit chiar de la vârful PNL. 

Viceprimarul Doina Feher a demisionat, au declarat surse pentru reporterii PresaSm. Demisia a venit ca urmare a solicitării venite tocmai de la președintele național al PNL, Ludovic Orban, care i-a cerut acest lucru în mod clar într-o întâlnire care a avut loc luni la Cluj-Napoca.

Viceprimarul Adrian Albu, președinte al PNL Satu Mare, a fost cel care a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă susținută nu la sediul Primăriei Satu Mare, ci la partid. Albu a precizat că Doina Feher nu a putut să fie de față pentru că trece printr-un moment greu.

În ceea ce privește acțiunile viceprimarului, președintele PNL Satu Mare a pus că astfel de atitudini nu vor fi tolerate, dar viceprimarul nu și-a dat seama că ceea ce a făcut ridică semne de întrebare legate de moralitate.

Albu a mai vorbit și despre faptul că oamenii politici trebuie să se raporteze la alte standarde, deși și ei sunt tot oameni ca și “cei de pe stradă”.

Potrivit informațiilor PresaSM, Ludovic Orban i-a reproșat Doinei Feher prezența la eveniment. A cerut conducerii PNL Satu Mare să ia act de demisie chiar astăzi.

”Ce vrei să faci?! Să ne compromiți pe toți?”, ar fi spus Orban, la vederea Doinei Feher. 

Doina Feher a avut termen limită ziua de astăzi pentru a-și da demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale Satu Mare a PNL și cea de viceprimar al municipiului Satu Mare.

Conducerea centrală a PNL îi reproșează că a adus prejudicii de imagine formațiunii liberale tocmai în precampania pentru Alegerile Prezidențiale din noiembrie.

Contactată telefonic de reporterul PresaSM, Doina Feher nu a formulat încă un punct de vedere. 


Scandalul ANL, care a dus la demisia Doinei Feher

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher,  a semnat cu propria mânuță un document prin care fiul ei, Andrei Micle, ar urma să devină fericitul proprietar al unui apartament primit gratuit! PresaSM a obținut documentul care arată că declarațiile date de viceprimarul Feher se bat cap în cap cu dovezile clare și de necontestat!

Mai exact, Doina Feher a prezidat (!) Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în municipiul reședință de județ de către Agenția Națională pentru Locuințe. Poziție din care a ”supravegheat” cum fiul său, Andrei Micle, a ocupat un loc eligibil.

Reporterii PresaSM au luat legătura – la data izbucnirii scandalului –  cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

”Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher. 

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un nu hotărât.

Și ca meniul să fie complet, a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru un conflict de interese!

4 Comments on "Viceprimarul Doina Feher și-a dat demisia după scandalul ANL!"

 1. Este loc liber la Pro România sau chiar si la PSD

  View Comment
 2. Sau la generala din Crucișor

  View Comment
 3. Când vine un control și la Turț unde este aceiasi speță? Fiul viveprimarului are si el apartament in blocul ANL la fel ca și alti fii de patroni sau consilieri locali comercianți de “pălincă “.Astept să văd dacă are cineva curaj să se autosesizeze cu privire la mafia din Turț condusă actualmente de consilierul primarului in cardasie cu unii fosti sau actuali consilieri

  View Comment
 4. Mai sunt multi pe langa ea nu este singura care trebuie sa plateasca si sa nu mai poata ocupa functiii sa fie platiti di munca noastra

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Doina Feher
Propriul partid – PNL – îi cere demisia viceprimarului Doina Feher, după scandalul ANL

Închide