Un mare brand de pe piața auto vrea să cumpere o fabrică din Satu Mare

Francezii de la Delfingen vor să cumpere fabrica rivalilor nemți de la Schlemmer din Satu Mare. Achiziția este verificată de Consiliul Concurenței. 

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Delfingen Industry S.A. intenţionează să preia unele active și acțiuni ale grupului Schlemmer.

Delfingen Industry S.A., având sediul în Franța, activează în domeniul producției și comercializării de componente pentru industria auto și alte industrii. În România, Delfingen Industry S.A. are două filiale (Delfingen RO-Transilvania SRL și Delfingen RO-Valahia SRL), aferente a două puncte de producție.

Grupul Schlemmer, controlat exclusiv de societatea de investiții 3i Group plc, își desfășoară activitatea în domeniul producției și comercializării de componente pentru industria auto și alte industrii. În România, grupul Schlemmer este prezent prin compania Schlemmer Romania S.R.L.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Compania franceză Delfingen are activitate de producție în 20 de țări, inclusiv în România, unde deține două fabrici, la Arad și Negoiești, județul Prahova.Fii primul care comentează! despre "Un mare brand de pe piața auto vrea să cumpere o fabrică din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
Spitalul din Carei primește 2,3 milioane lei pentru gestionarea crizei COVID-19

Închide