VIDEO. Discuții fără rezultate la Electrolux: “Ori la bal, ori la spital!”


Discuțiile din această dimineață au fost fără rezultate. Liderul de sindicat nu a reușit să vadă modificările pe care conducerea le-au adus contractului colectiv de muncă.

“Noi am cerut să se mențină contractul colectiv, exact în forma în care a fost. Ei nu au fost de acord,” a spus Matica. “Nu spune nimic despre noile prevederi.”

Greviștii vor să se mențină prevederile și beneficiile prezente în vechiul contract de muncă.

“Nu vrem nici în plus, nici în minus față de contractul din 2018”, le-a transmis unul dintre angajați conducerii fabricii.

Matica a mai spus, că în opinia sa, conducerea vrea ca muncitorii să învețe o lecție după greva de zece săptămâni.

“Ei doresc să fie o învățare de minte,” le-a spus Matica muncitorilor.

La ora 13:00 vor avea loc noi discuții, iar liderii de sindicat vor putea să vadă ce anume a fost schimbat față de vechiul contract colectiv de muncă. Muncitorii vor fi informați despre eventualele modificări în cursul zilei de mâine.

În ceea ce privește strategia pentru zilele următoare, după informațiile pe care le vor primi la ora 13, liderul Matica a precizat: “Ori la bal, ori la spital”.1 Comment on "VIDEO. Discuții fără rezultate la Electrolux: “Ori la bal, ori la spital!”"

  1. Muresan | mai 8, 2019 at 14:34 |

    Intrați la muncă și lăsați protestele !!!. E in zadar !!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
FOTO/VIDEO. Unii muncitori au părăsit greva. Cei care au rămas, deciși să nu cedeze

Închide