VIDEO. Migranții au terorizat și furat călătorii unui tren în județul Satu Mare!


Pasagerii din trenul Tmișoara – Baia Mare au fost terorizați la propriu de către un grup de trei migranți. Aceștia au fost urcați în tren de către Poliția de Frontieră în Valea lui Mihai, spre un centru de azil din județul Maramureș, iar până în municipiul Carei cei trei migranți – care păreau fie drogați, fie beți – au vrut să îl fure și să îl bată inclusiv pe șeful de tren!

Pasagerii au asistat îngroziți la toate aceste scene, mai ales că aceștia au fost urcați în tren fără o minimă măsură de precauție, fiind lăsați în grija șefului de tren. Care a fost total depășit de situație.

Potrivit obiectiv-sm.ro, se pare că imigranților chiar le-a ieșit un furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp.

”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor pentru  obiectiv-sm.ro.

Văzând că nu îi vin de hac controlorului, prin limbajul semnelor, cei trei algerieni chiar l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul. De abia în municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Poliție de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.8 Comments on "VIDEO. Migranții au terorizat și furat călătorii unui tren în județul Satu Mare!"

 1. Halal Politie TF! Vai de pulpa voastra de netrebnici cu salarii si pensii nesimtite! Nu carcotiti ca stiu multi de la TF care au frecat peronul garii pana la pensionare si au pensie de peste 3700 lei, mai mult era bata de inteligenta.

  View Comment
 2. Sunt mai bun ca secuii,!!!!! Nu? Mai civilizati
  Ei o se vine în locul secuilor.

  View Comment
 3. Cea mai proastă politică a UE, bineînțeles și a României, privind migrația.
  Li se dau drepturi peste drepturi și sunt protejați că provin din state în care este război sau foamete….până aici bine.
  Ai venit la noi în țară respectă legea, nu o respecți în secunda 2 expulzat fără alte detalii, dar la noi durează chestia asta.
  Totul în detrimentul cetățenilor noștri pe care conducătorii țării, de frică să nu supere organismele internaționale, îi pun pe locul doi.

  View Comment
 4. Vezi ce a făcut un lider responsabil în Ungaria. Orban Viktor. A știut să apere dreptul cetățenilor săi pt că a fost ales pt asta, nu pt a slugării interese străine

  View Comment
 5. Viitorul romanie a asigurat de feciorii astia. Cum noi, romanasii, am terorizat germania si austria timp de 10 ani, acuma ne a venit randul. Ca….. astia au sa incepa cu furturi mici, apoi trec la viol pt ca religia le permite sa violeze non-muslim, iar apoi se apuca de aruncat in aer ca nu le da statul o sansa. Reteta standard peste tot in UE

  View Comment
 6. Asta este planul Kalergi. Totusi daca populatia este unita si protesteaza se poate evita. Vezi Ungaria si Polonia care au cohones de a refuza cota de emigranti impusa (dictatura?) de ioropa lu’ peste.

  View Comment
 7. Mihaela Daniel | ianuarie 16, 2020 at 15:45 |

  Autorul articolului ar trebui sa nu mai instige la ura . Migrantii nu sunt toti agresivi, la fel cum romanii nu sunt toti hoti si romi. Folosirea unor cuvinte are mare importanta in manipularea opiniei publice. Generalizarile atrag o anume eticheta si nu e de folos nimanui.

  View Comment
 8. @MihaelaDaniel, ai perfectă dreptate. Nu se poate generaliza, mai sunt și lucrători pe care-i văd în fiecare seară la kaufland. dar datorită legislației protectoare față de ei dar și față de oameni de genul lor, prind curaj și fac tot ce vor mușchii lor iar dumneavoastră dacă veți fi în preajma lor nu vă veți simți în siguaranță. așa ca ei avem și noi și foarte mulți, poate prea mulți. Vezi deja Germania, Franța, Suedia, Olanda sunt sufocați cu ei și nu mai e de ieșit în stradă.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR, migranți, scandal
Bătaie cruntă între mai mulți tineri la Clubul Habibi. Intervenție în forță a Poliției

Închide