VIDEO. Zeci de oameni în audiență la șeful Poliției. Acuză teroarea la care sunt supuși de câțiva infractori


Zeci de persoane din satul Solduba s-au adunat astăzi în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare pentru a-și exprima nemulțumirea vizavi de faptul că un grup de persoane terorizează oamenii, prin furturi și alte tipuri de infracțiuni.

Aceștia au solicitat audiență la conducerea Poliției Satu Mare, fiind primiți astăzi, în jurul orei 10.00. Oamenii s-au plâns inspectorului șef Sorin Stan de faptul că Solduba a stat sub semnul terorii din cauza a trei indivizi care au ajuns să fure tot ce le ieșea în cale, intrând chiar în plină zi în curțile oamenilor, de unde s-ar fi ”servit” nestingheriți cu tot ce le cădea la îndemână.

Într-un final, indivizii au fost reținuți, dar pentru un furt comis pe raza localității Certeze. Reporterii PresaSM au aflat că suspecții sunt trei bărbați, cu vârste de 17, 21 și 26 de ani. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii sătmăreni.

Cu toate acestea, zeci de locuitori din satul Solduba, județul Satu Mare, susțin că sunt victimele a trei indivizi, care își fac de cap de circa un an. Zeci de săteni sunt în fața Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare pentru a cere protecția polițiștilor.

Redăm mesajul sătenilor, înainte ca indivizii să fie prinși:

”În urma celor întâmplate în ultima perioadă la Solduba, mă refer la spargerile de locuințe, am hotărât cu câțiva consăteni să ne strângem în data de 15.10.2019, ora 9.30, să mergem în audiență la șeful politiei Satu Mare. Și la prefect, pentru a semnala și a le aduce la cunoștință ce se întâmplă acolo.

Nu se mai poate ca 3 indivizi să terorize o comunitate și nici o instituție abilitată să nu ia nici o măsură. În decurs de 10 zile au avut loc 9 spargeri de locuințe și asta se întâmplă de câțiva ani.

Oameni trăiesc cu frica în casele lor, văduvele se mută una la alta de frica hoților. Toți cei interesați din localitatea Solduba sunt așteptați în data de mai sus menționată în număr cât mai mare în fața sediului Poliției Satu Mare.

Treziți-vă SOLDUBENI, toți aveți căși frumoase și îmbrăcate, le lăsăm pradă unor tâlhari?! Toți aveți părinți, bunici, gândiți-vă și la ei, că nu dorm nopțile! Ne rugăm lui Dumnezeu să fie cu noi, să ne ferească de rele, Doamne ajută”.Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Zeci de oameni în audiență la șeful Poliției. Acuză teroarea la care sunt supuși de câțiva infractori"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre audiențe, Inspectoratul de Poliție Județean
VIDEO. Hoții care terorizau Solduba, săltați de Poliție. Intrau, pur și simplu, peste localnici

Închide