Apelul unei fiice: ”Tata are nevoie de grupa sanguina A2 negativ. Încă mai cred în oameni cu suflet mare”

Un sătmărean are nevoie urgență de sânge. Fiica acestuia a făcut un apel public și i-a rugat pe cei care pot să ajute să se adreseze Centrului de Transfuzii din Satu Mare. Sătmăreanul este internat pe secția de Gastroenterologie și are nevoie de grupa A2 negativ. 

Fiica sătmăreanului a făcut un apel public pe pagina sa de socializare și i-a rugat pe apropiați, cunoscuți dar și cei care vor să ajute să doneze la Centrul de Transfuzii din Satu Mare.

“Bună, dragi oameni care mă cunosc, prieteni, străini, oricine ar fi i-aș ruga din tot sufletul meu dacă ar putea să facă un gest nobil de a dona sânge pentru tatăl meu Leordean Viorel Gheorghe din Micula, strada Florilor, nr. 582 la centrul de recoltare sânge din Satu Mare, este foarte foarte bolnav. Are nevoie urgentă, este internat la Spitalul de Urgență Satu Mare, la Secția Gastro-enterologie. Are grupa sanguină A2 negativ! Ar fi cel mai indicat aceeași grupa A2 sau 01…dar poate accepta și altă grupă! Doar să fie donatori! Dacă cineva, oricine are un suflet mare, vă rog nu ezitați, încă mai cred că sunt oameni cu suflet mare! Dacă cineva este doritor\doritoare, v-aș fi extrem de recunoscătoare! Multumesc frumos !”, este apelul lansat de fiica sătmăreanului.

Cei care doresc să ajute se pot adresa Centrului de Transfuzii din Satu Mare, strada Strada Ravensburg 4, de luni până vineri, în intervalul orar 07:30 -12:00, specificând numele persoanei pentru care donează sânge.

Vă rugăm să ajutați la răspândirea acestui apel

Fii primul care comentează! despre "Apelul unei fiice: ”Tata are nevoie de grupa sanguina A2 negativ. Încă mai cred în oameni cu suflet mare”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre campanie umanitară
FOTO/VIDEO. Militarul-erou a alergat 600 de km pentru o cauză nobilă și a ajuns la Satu Mare

Închide