Careiul nu se lasă. Primește milioane de euro pentru patru mari proiecte


Municipiul Carei va primi finanțare de aproape 12 milioane de euro pentru patru mari proiecte. Este vorba despre un centru recreativ, unul multifuncțional dar și reabilitarea unei grădinițe și construcția de locuințe sociale. 

Prin suplimentarea fondurilor alocate Programului Operațional Regional, Primăria municipiului Carei a primit finanțare pentru patru noi proiecte, în valoare totală de circa 11,8 milioane de euro. Proiectele se referă la construcția unei biblioteci, a unui bazin de înot, construcția de locuințe sociale, respectiv reabilitarea și modernizarea Grădiniței Nr.3, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

Proiectul viitorului centru multifuncțional are valoarea de 5 milioane euro. Viitorul centru multifuncțional va găzdui biblioteca, o sală de proiecție, o sală de meditație cu muzică ambiamentală și spații de recreere. De asemenea, la demisol va fi amenajată o parcare cu o capacitate de 70 de locuri, a declarat directorul tehnic al Primăriei Carei, Carmen Egli.

Centrul multifuncțional va fi construit pe locul fostelor sere ale orașului.

Administrația locală a și început pregătirea terenului pentru realizarea investițiilor, săptămâna trecută fiind demolate vechile sere.

Proiectul privind construirea unui centru recreativ în zona stadionului Victoria are valoarea de 2,9 milioane euro. Centrul recreativ va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, care să aibă alături un teren de fotbal de mici dimensiuni.

Proiectul privind construirea unui ansamblu de 56 locuinţe sociale, adică a şapte blocuri cu câte opt apartamente, are valoarea de 2,8 milioane euro.

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea Grădiniței Nr.3 are valoarea de 1,1 milioane euro.Fii primul care comentează! despre "Careiul nu se lasă. Primește milioane de euro pentru patru mari proiecte"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Eugen Kovacs, municipiul Carei
FOTO/VIDEO. Mașină proiectată în zidul casei. Cum s-a petrecut accidentul de la Carei

Închide