Conducerea Electrolux refuză invitația Prefectului: ”Oamenii au dreptul să lupte”

Conducerea Electrolux a refuzat invitația Prefectului pentru o nouă rundă de negocieri. Darius Filip spune că un astfel de conflict nu poate fi soluționat decât prin dialog. 

Conducerea Electrolux a refuzat invitația Prefectului Darius Filip de a participa la o nouă rundă de negocieri. Anunțul a fost făcut chiar de prefect, pe pagina sa de socializare.

“Din păcate astăzi am fost anunțat ca invitația mea de a realiza o a doua întâlnire între cele două părți la sediul Instituției Prefectului este declinată de către conducerea companiei. Îmi scapă motivația acestui refuz. Nu cred că există o altă cale de a rezolva acest conflict decât dialogul. Oamenii au tot dreptul să lupte pentru a avea un trai decent, la fel cum companiile au dreptul sa încerce sa își mențină un anumit nivel al cheltuielilor. Când însă aceste două idei intră într-un conflict atât de dur cum este cel de la Electrolux Satu Mare cred că doar foarte mult dialog și o doză sănătoasă de rațiune pot să ducă la găsirea unei soluții,” spune Prefectul județului.

Angajații Electrolux se află în grevă de zece zile. Sindicatele au precizat că nu vor renunțat la acțiunile de protest, atât timp cât nu vor primi majorările salariale solicitate.

4 Comments on "Conducerea Electrolux refuză invitația Prefectului: ”Oamenii au dreptul să lupte”"

 1. Încă o dovadă că acești conducători de la Electrolux se comportă ca niște stăpâni de sclavi! Asta și pentru că le permite legislația din România. Vai de cei ce muncesc!

  View Comment
 2. Ar trebui sa faca ANAF-ul o vizita pe la ei.

  View Comment
 3. vreti salarii mai mari ,nu uitati creșterea de salarii va duce la scumpiri tot din banii clienților.asta înseamnă draga de mai scumpe

  View Comment
 4. De unde sa va dea 2 lei la ora în plus ,din banii populației? asta vreti.?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
FOTO/VIDEO. Angajații Electrolux, de zece zile în grevă: “Nu plecăm! Nu cedăm!”

Închide