DOCUMENT. Rezultatul ultimelor negocieri de la Electrolux: ”Un pas în față, doi înapoi”


Liderul Sindicatului Liber SAMUS din cadrul Electrolux Satu Mare a dat publicității rezultatul ultimelor negocieri purtate cu reprezentanții societății. Concluzia lui Sorin Faur: Un pas în față, doi înapoi.

”Nu știu cum să apreciez negocierile de astăzi, un pas înainte, doi înapoi, aș zice eu (…) Pentru cei care nu știu cum s-a ajuns de la ofertă, la sumele din scrisoare: Un muncitor de grila 3 salar – 2.604 plus contribuțiile, egal 3.124 acum. Creștere 5,5%, înseamnă 3.296. A doua creștere de 5,5% înseamnă 3.477. Se adaugă 480 bonus de prezență și ne dă 3.957 . Diferența față de 3.124 este 833 ron brut. Se aplică un procent de 0.57 pentru a obține netul 475 ron aproximativ”, a explicat Sorin Faur.

Prezentăm mai jos procesul verbal al negocierii dintre cele două părți: Fii primul care comentează! despre "DOCUMENT. Rezultatul ultimelor negocieri de la Electrolux: ”Un pas în față, doi înapoi”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux, grevă
Șanse pentru încheierea grevei de la Electrolux. Sindicaliștii, la un pas de victorie

Închide