FOTO. Ministrul Cuc, nemulțumit de stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului. Amenință cu rezilierea contractului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu autoritățile județene și locale au vizitat șantierul Centurii Sătmarului. Cuc s-a declarat nemulțumit de stadiul lucrărilor. Constructorul a reclamat în repetate rânduri probleme cu relocarea rețelelor de canalizare și electricitate. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului. Alături de ministru au fost și primarul municipiului și președintele Consiliului Județean.

Discuții au avut loc și cu constructorul, care a precizat că investiția este finalizată în proporție de doar 15%. Motivul pentru care lucrările merg încet ține de probleme întâmpinate cu relocarea rețelelor de canalizare și electricitate.

Tot potrivit constructorului, cele mai avansate lucrări sunt cele la podul peste Someș.

Ministrul s-a supărat pe constructor, mai ales când acesta a vorbit despre problemele juridice și cele care țin de relocare. Cuc a amenințat cu rezilierea contractului, dacă nu sunt respectate termenele stabilite prin contract.

Constructorul a precizat că deține toate materialele și utilajele necesare pentru derularea lucrărilor.

Cuc a amenințat și cu o vizită neanunțată, doar ca să vadă cum se lucrează efectiv pe șantier.

7 Comments on "FOTO. Ministrul Cuc, nemulțumit de stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului. Amenință cu rezilierea contractului"

 1. Cucu Toader | mai 10, 2019 at 14:01 |

  Nu cred că există locuitor al orașului care sa nu aprecieze aceasta lucrare de mult timp așteaptă.
  Cred că autoritățile au adoptat o atitudine corectă fata de aceasta lucrare , care trebuie terminată la timp și de buna calitate.
  Controalele sânt benefice și trebuie intensificate .
  Succes !

  View Comment
 2. Asa controale chiar ca trebuie facute si Urmarite. Sunt curios peste cati ani se va mai pomeni de aceasta constructie!

  View Comment
 3. citizen | mai 10, 2019 at 21:06 |

  o noua palma primita de autoritatile locale, ceea ce demonstreaza lipsa de preocupare și incompetenta față de banul public!!!!!
  tot asa se va construi și cel de al treilea pod după atribuirea contractului, dacă se va organiza vreodată licitatia?????

  View Comment
 4. Trebuia făcut un tur pe strada Amațului, sa vadă drumul. De unde reiese seriozitatea autorităților sătmărene. Da ca în loc de strada Amati avea un nume maghiar era asfaltata deja, la fel și cu examenele de la primărie dacă ești maghiar ai prioritate. Am ajuns de rasu curcilor.

  View Comment
 5. Ciprian | mai 11, 2019 at 09:18 |

  Parerea mea este ca acest ministru a venit sa culeagă voturi…cred ca nici n-a auzit de SM până acum

  View Comment
 6. Csorkass | mai 11, 2019 at 10:04 |

  Ciprian – Corect. Habar nu are de constructii.

  View Comment
 7. @Unu, scrii prostii și jignești fără drept. Acel drum deservește atât săteni unguri cât și săteni români. Acel praf ingit și ungurii și românii, praful nu știe citi.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
Sute de sătmăreni lăsați fără teren de stat. Banii o să îi vadă la Sfântu` Așteaptă?!

Închide