FOTO. Mizerie de nedescris în cartiere. Gunoaiele, lăsate la doi pași de pubele

Mizerie de nedescris lângă pubelele dintr-un cartier sătmărean. O groapă de lângă punctul de colectare a fost transformată într-o zonă pentru depozitare a deșeurilor, iar locuitorii spun că astfel de imagini au devenit deja o normalitate. 

Gunoaie depozitate într-o groapă care se află chiar lângă punctul de colectare. Asta este priveliștea care îi întâmpină, nu de puține ori, pe locuitorii din Micro 16, de lângă Piața Rodului. Sătmărenii spun că sunt revoltați, mai întâi pe cei care nu au aruncat deșeurile în pubelele aflate la nici doi pași distanță, dar și pe compania de salubrizare, care, spun locuitorii, nu ia măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Imaginile din Micro 16 nu sunt singulare. Probleme similare au fost raportate și în alte cartiere, iar compania de salubrizare a rugat cetățenii să depoziteze deșeurile exclusiv în locurile special amenajate și să nu le lase lângă punctele de colectare. Doar că unii sătmăreni spun că pubelele sunt subdimensionate pentru nevoile locatarilor din anumite zone și astfel se ajunge la situația de a lăsa pungile de gunoi, alte resturi menajere dar și obiecte casnice, în afara pubelelor.

Sătmărenii s-au plâns și de faptul că, mai ales în timpul verii, astfel de zone pot deveni adevărate focare de infecție. În plus, în cartiere precum Micro 17 sau zona centrală veche, problemele legate de modul în care sunt depozitate gunoaiele au dus, spun locatarii, la creșterea numărului de rozătoare. 

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Mizerie de nedescris în cartiere. Gunoaiele, lăsate la doi pași de pubele"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre gunoi, Primăria Satu Mare, salubritate
Demersuri pentru blocarea construirii parcării supraetajate din centrul Sătmarului!

Închide