FOTO. UDMR Satu Mare se pregătește de o mare victorie la alegerile parlamentare. Vă prezentăm candidații

Lista de candidați ai UDMR Satu Mare pentru Parlamentul României a fost validată vineri de conducerea centrală a organizației.

Cei 11 candidați au experiență profesională vastă, iar anii petrecuți în administrația publică locală și centrală i-au ajutat să găsească soluții la problemele sătmărenilor, iar odată cu intrarea în Parlament își vor continua proiectele.

Candidații UDMR pentru Camera Deputaților: Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs, Szőcs Péter, Németh Szabolcs, Tóga Ștefan, Fanea Imola și Gindele Imre.

Senat: Turos Lóránd, Găman Mihai, Szejke Ottilia si Thorockay Sándor Antal

Lóránd Magyar, candidat de pe prima poziție pentru Camera Deputaților, a avut în ultimii 4 ani o amplă activitate în cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, precum și în Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materia sportului organizat în România. Este un apărător și susținător al fermierilor și micilor producători agricoli.

Szabolcs Nagy, în prezent administrator public al județului Satu Mare și președintele CA al Spitalului Județean Satu Mare, are o mare experiență în administrația publică locală. A fost direct implicat în ultimii 4 ani în proiectele privind modernizarea infrastructurii rutiere din județul Satu Mare, precum și în modernizarea sistemului sanitar din județ. Totodată, a fost unul din cei care a gestionat acțiunile privind prevenirea răspândirii virusului Saras Cov-2.

Lorand Turos este vicepreședintele Comisiei de Cultură și Media a Senatului, poziție din care a avut mai multe inițiative legislative privind susținerea culturii și tradițiilor maghiare din Transilvania.

“UDMR Satu Mare a obținut un scor foarte bun la alegerile locale pentru că a prezentat cea mai bună echipă de candidați. La fel procedăm și la alegerile parlamentare, unde propunem din nou o listă cu candidați foarte buni. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență, care să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani”, a declarat președintele UDMR Satu Mare, Csaba Pataki.2 Comments on "FOTO. UDMR Satu Mare se pregătește de o mare victorie la alegerile parlamentare. Vă prezentăm candidații"

  1. Vladut vai s-amar de capul tau!

    View Comment
  2. Dacă ar putea să candideze dincolo la maghiarousag după petèa ar fi mai bine ca satu mare la transformat în colonie maghiară desi suntem în românia.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020
Radu Panait, surpriza din alegerile locale, candidează pentru Camera Deputaților

Închide