FOTOGALERIE. Drumul Careiului, schimbat la față. Centura trecere deja peste șosea


Supratraversarea (componentă a centurii municipiului Satu Mare) peste Drumul Careiului prinde contur în zona Hotelului Dana. Deja au fost montate componentele din fier, iar trecătorii pot să își facă o imagine despre cum va arăta viitoarea șosea de ocolire a municipiului Satu Mare.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, crede că lucrările se vor finaliza până în vara anului viitor, așa cum prevede graficul.

”Centura municipiului Satu Mare nu doar că va fluidiza traficul din această zonă dar va contribui în mod decisiv la dezvoltarea județului. De aceea i-am cerut antreprenorului să respecte graficul de lucru pe care și l-a asumat deoarece numai astfel termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor va fi respectat”, a spus ministrul Bode la ultima sa vizită pe șantier, în 10 aprilie 2020.

Obiectivul în lungime de 19,54 km ce are ca termen de finalizare estimat de către antreprenor luna iulie 2021, înregistrează un stadiu fizic al lucrărilor de 44,50% în condițiile în care stadiul plăților este de 53,54%.1 Comment on "FOTOGALERIE. Drumul Careiului, schimbat la față. Centura trecere deja peste șosea"

  1. Bravo tinetio tot asa

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
FOTO. Ministrul Transporturilor, pe Centura Sătmarului: “Am cerut accelerarea lucrărilor”

Închide