FOTOPLANURI. NEPI mai construiește o pasarelă, după ”pietonala” peste Someș

Mall-ul NEPI vine la pachet cu încă o pasarelă care va lega digul Someșului de noua locație de shopping. Informația a fost făcută publică de angajații Primăriei în ședința Consiliului Local. 

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi a Consiliului Local Satu Mare, angajați ai Primăriei Satu Mare, respectiv un arhitect sătmărean, au anunțat că cei de la NEPI Rockcastle vor mai construi o pasarelă. Aceasta va lega mall-ul de digul Someșului. Documentația a fost deja întocmită. Mai rămne doar să fie cerute aprobările necesare în vederea construirii.

Proiectul, dezvăluit în ședința Consiliului Local Satu Mare

Potrivit proiectului, pentru care NEPI a pus pus la bătaie 100.000 de euro, pasarela este destinată circulației pietonale și circulației velo. Aceasta va avea o lungime de 214 metri și lățimea totală de 5,50 metri. Din punct de vedere structural, structura de rezistenţă propusă pentru deschiderea centrală este de tip arc dublu articulat, cu tirant.

Pasarela va avea capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor. Aici sunt amenajate alei de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.

Valoarea totală a investiției: 13.819.557,42 lei (fără TVA). Potrivit proiectului, construcția și montajul vor costa 12.389.333,17 lei(fără TVA). Sursa de finanțare a proiectului va fi asigurată din fonduri europene. Acest demers va intrat în sarcina Primăriei Satu Mare.

FOTOPLANURI Pasarelă NEPI

NEPI pasarelă

NEPI pasarelă

Citește și:

Ce brand-uri și-au anunțat prezența la NEPI Satu Mare

Investiție majoră în reabilitarea zonei Someș dintre cele două poduri

Drumul Careiului se “schimbă la față”. Anunțul făcut de Primărie

1 Comment on "FOTOPLANURI. NEPI mai construiește o pasarelă, după ”pietonala” peste Someș"

  1. Ce fain! Vom avea o pista pt biciclete peste Somes, dar in oras ciuciu! Ce asteapta primaria? Orasul e sufocat de masini.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTO. EXCLUSIVITATE. Lista brand-urilor care vin la mall-ul NEPI!

Închide